Létezik trafipaxot zavaró készülék?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 17 éves vagyok, most tanulom a kreszt. Az egyik modulban szembejött ez a mondat:
"A sebességmérő berendezés működését zavaró eszköz használata a járművezetőben ál-biztonságérzetet kelt."
Szóval akkor létezik olyan készülék ami bezavar a rendőrök sebességmérőjének? Még nem hallodtam ilyenről, hogyan működik?
(Nem azért kérdezem hogy én is használnék ilyet, egyszerű kíváncsiság)
Köszönöm!
2022. febr. 13. 16:21
11/12 anonim válasza:
Ezez a kütyük és marketing dumák abból az időből származnak, amikor te megsem születtél, vagyis a 2000-res évek elejéről. Ma már nagyon hatékony és olcsón lehet traffi ellen védekezni: waze vagy google maps.
12/12 anonim válasza:
17 évesen a szövegértésnek mennie kellene: "ál-biztonságérzetet kelt" magyarul nem működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!