Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Létezik trafipaxot zavaró...

Létezik trafipaxot zavaró készülék?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 17 éves vagyok, most tanulom a kreszt. Az egyik modulban szembejött ez a mondat:

"A sebességmérő berendezés működését zavaró eszköz használata a járművezetőben ál-biztonságérzetet kelt."

Szóval akkor létezik olyan készülék ami bezavar a rendőrök sebességmérőjének? Még nem hallodtam ilyenről, hogyan működik?

(Nem azért kérdezem hogy én is használnék ilyet, egyszerű kíváncsiság)

Köszönöm!

2022. febr. 13. 16:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Ezez a kütyük és marketing dumák abból az időből származnak, amikor te megsem születtél, vagyis a 2000-res évek elejéről. Ma már nagyon hatékony és olcsón lehet traffi ellen védekezni: waze vagy google maps.
2022. febr. 13. 20:16
 12/12 anonim ***** válasza:
48%
17 évesen a szövegértésnek mennie kellene: "ál-biztonságérzetet kelt" magyarul nem működik.
2022. febr. 13. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!