400ezret megér ez a golf3-as? 1.4 benzin(csomó kép lent)
Körbe nem vészes... na de milyen az alja?
Illetve a motor nem göthös-e?
Akkor jó.
Gondolom nem napi használatra akarod hanem hobbiautónak.
Ha neked bejön a golf 3 és ez a szín akkor hajrá.... a jó állapotú golf 3-asoknak már megy felfele az áruk.
Ennél olcsóbban tuti elég foglalkozóst fogsz találni.
Számlaképes fényező vagyok.
Lutri szutyok a képen látható autó.
Én is Golf 3-assal járok, az sem különb, de azért 20 ezret fizettem.
A műanyag takaróműanyagok alatt el van rohadva, át van lyukadva több helyen. Egy forintot se adj érte, vegyél jobb állapotú autót.
Amikor a takaró műanyagok alól is kikandikál a rozsda, akkor az már régen rossz főleg hogy elvileg most volt lakatolva...aha...
Én nem tagadom, egy ugyanilyen motorral szerelt, ugyanígy xarrárohadt golfot vettem anno, friss műszakival 150 ezerért.🤷♂️
Vw-s csoportokban szokták ennyiért árulni őket, mert azt hiszik hogy már elérték azt a kort hogy felfelé menjen az áruk. A golf3 még mindig az aprópénzért utánnadhajtíják csak vigyed kategória. A hülyegyerekautó korszaknak már lassan vége, de messza van még az, hogy egy elrohadt példány is közel fél millió legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!