Mennyit érhet az alábbi autóm?
2006 vw jetta
1.6 benzin
2 zónás digit klíma
Nyári gumi szett alufelnin, téli acélon. Gyári vw mindkettő.
410.000km!!
Műszakilag és esztétikailag is tökéletes állapotban van. Új vezérlés, olaj. 2021 elején új fékek.
Friss műszaki, ott a hűtővíznél valami csövet kellet cserélni, mert lyukas volt.
Olajat nem eszi egyátalán.
Tökéletesen indul, hidegen melegen.
Törve sohasem volt, bal hátulján van 1 húzás a lökhárítón, ami parkoláskor keletkezett.
2. Tulaja vagyok, előttem 80%-ban pályán volt használva, én városban használom.
Mennyit érhet jelenleg ?
Nem adnám el, mert teszi a dolgát, hibája még nem volt amióta nálam van, csak a fékekre, olajra és vezérlésre költöttem, de anyagi okokból muszáj vagyok tovább adni.
Köszi.
Olyan sokat ennyi km-el?
"Nyári gumi szett alufelnin, téli acélon. Gyári vw mindkettő." Mármint csak a felni, ugye?
Egyébként nézd meg hahu-t, aztán kész benzines VW-ért mem kapkod a jónép, meg Jettáért sem.
Az acél is vw gyártás, úgy értettem.
Nézelődök ott is, de ennyi valós km-el kevés a kínálat.
Köszi a válaszokat.
Én meg úgy tettem fel a kérdést, hogy ugye a gumik nem a gyári 2006-os gumik, amikkel kijött a kocsi?
Persze, hogy kevés a kínálat, mert a magyar km-t vesz, inkább megveszi a 610k-ról 210k-ra visszatekertet
Ja, így értem :D
Hát igen sajnos. Én is amikor vásároltam ezt, több 250e km-es autót is megnéztem ( igaz, azok golfok voltak ), de egyik sem volt ilyen állapotban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!