Vettem egy autót, nem jó a zár?
Figyelt kérdés
Ha bezárom az ajtókat (centrál) utána próbálom nyitni a csomagtartot és kinyilik. Tehát ahányszor használom az autót, annyiszor ha bezarnam zarjam a csomagtartot is?. Ha nyitva vannak az első ajtók akkor zárva van, amikor bezárom őket, akkor nyílik ki a csomi. És külön kell zárni a kulccsal.2022. febr. 10. 19:10
1/8 A kérdező kommentje:
Illetve segítsetek, ha belső világítást rajtahagyom leszívja az akksit? (mármint műszerfal) a kinti automata
??
2022. febr. 10. 19:16
2/8 anonim válasza:
Milyen autóról van szó? Sok modernebb autónál lehet állítani hogy centrálzár gombnyomására melyik ajtókat zárja/nyissa a centrálzár. Nem tudom miért szeretnéd rajtahagyni a belső világítást. Télen akár le is szívhatja, nyáron nem okoz gondot, persze ez függ attól is hogy mennyire van tele elektronikával a kocsi, mert azok is fogyasztják az áramot annak ellenére ha nincs használva az autó.
3/8 anonim válasza:
Valószínűleg csak be kell állítani a zárat
4/8 A kérdező kommentje:
És hogy állítom be?
Amúgy 2010 Seat Ibiza
2022. febr. 10. 21:15
5/8 A kérdező kommentje:
Nem akarom rajtahagyni, csak ha elfelejtem pár órára-fél napra.
Előtte manuális vt, azért nem vagyok még ehhez hozzászokva. És a manuál leszívja az akksit
2022. febr. 10. 21:33
6/8 A kérdező kommentje:
Amúgy nem zár be sehogy. Nincs kar/gomb belül. Kulccsal próbálom és villan is, de simán fel tudom nyitni. A Seat jel alatt sincs kulcs helye
2022. febr. 11. 15:16
7/8 anonim válasza:
Csak a bal első kilincsben van kulcslyuk, sokszor az is takart, műanyag mögött van, az kellene hogy zárja az összes ajtót, max olyan lehet, hogy hosszabban kell tartani hogy minden ajtót zárjon.
8/8 A kérdező kommentje:
Rajottem, hogy a csomagtarto zár motorja kerreg. Nem zárja be, a központi az jó.
Itt van gebasz, szét lesz szedve, Max egy zárcsere
2022. febr. 12. 07:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!