Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vettem egy autót, nem jó a zár?

Vettem egy autót, nem jó a zár?

Figyelt kérdés
Ha bezárom az ajtókat (centrál) utána próbálom nyitni a csomagtartot és kinyilik. Tehát ahányszor használom az autót, annyiszor ha bezarnam zarjam a csomagtartot is?. Ha nyitva vannak az első ajtók akkor zárva van, amikor bezárom őket, akkor nyílik ki a csomi. És külön kell zárni a kulccsal.

2022. febr. 10. 19:10
 1/8 A kérdező kommentje:

Illetve segítsetek, ha belső világítást rajtahagyom leszívja az akksit? (mármint műszerfal) a kinti automata

??

2022. febr. 10. 19:16
 2/8 anonim ***** válasza:
88%
Milyen autóról van szó? Sok modernebb autónál lehet állítani hogy centrálzár gombnyomására melyik ajtókat zárja/nyissa a centrálzár. Nem tudom miért szeretnéd rajtahagyni a belső világítást. Télen akár le is szívhatja, nyáron nem okoz gondot, persze ez függ attól is hogy mennyire van tele elektronikával a kocsi, mert azok is fogyasztják az áramot annak ellenére ha nincs használva az autó.
2022. febr. 10. 20:22
 3/8 anonim ***** válasza:
69%
Valószínűleg csak be kell állítani a zárat
2022. febr. 10. 20:56
 4/8 A kérdező kommentje:

És hogy állítom be?

Amúgy 2010 Seat Ibiza

2022. febr. 10. 21:15
 5/8 A kérdező kommentje:

Nem akarom rajtahagyni, csak ha elfelejtem pár órára-fél napra.

Előtte manuális vt, azért nem vagyok még ehhez hozzászokva. És a manuál leszívja az akksit

2022. febr. 10. 21:33
 6/8 A kérdező kommentje:
Amúgy nem zár be sehogy. Nincs kar/gomb belül. Kulccsal próbálom és villan is, de simán fel tudom nyitni. A Seat jel alatt sincs kulcs helye
2022. febr. 11. 15:16
 7/8 anonim ***** válasza:
Csak a bal első kilincsben van kulcslyuk, sokszor az is takart, műanyag mögött van, az kellene hogy zárja az összes ajtót, max olyan lehet, hogy hosszabban kell tartani hogy minden ajtót zárjon.
2022. febr. 12. 00:15
 8/8 A kérdező kommentje:

Rajottem, hogy a csomagtarto zár motorja kerreg. Nem zárja be, a központi az jó.

Itt van gebasz, szét lesz szedve, Max egy zárcsere

2022. febr. 12. 07:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!