Gárdonyi Tamás kérdése:
Mi lehet a gond? Gázadásra a kuplungpedál benyomása nélkül visító hang hallatszik a motortérből. Ha benyomom a kuplungpedált megszűnik a zaj.
Figyelt kérdés
Üdv!
Van egy fiat albeám 1.2 16v 80hp 2004 es gyártás. Használtan vettem kb 3 hónapja, és figyelmes lettem a fent említett zajra. Üresben, illetve alacsony sebességfokozatban csinálja a zavaró hangot. Azt sajnos nem tudom megmondani, hogy csak hidegen csinálja-e ezt a jelenséget. Két tippem van, váltó, vagy kinyomó csapágy, de akár váltó olaj miatt is csinálhatja?
2022. febr. 8. 20:30
11/12 A kérdező kommentje:
Annyi volt a probléma, hogy a kinyomó csapágy visított, ki lett cserélve és most szépen megy.
2022. márc. 11. 21:12
12/12 anonim válasza:
Köszönöm, hasznos információ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!