Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mièrt könnyű benyomni a...

Mièrt könnyű benyomni a kuplungot?

Figyelt kérdés

Tegnap ültem be a kocsiba kioldottam a kèzifèket ès a megszokottól eltérőt vettem èszre a kèzifèk kar nem volt szoros nagyon könnyen kioldottam majd megprobáltam ujra ès szinte egyenesen ált a kèzifèk kar akkor szorult valamit megmozgattam az autot nem mozdult fog valamit de kitudja meddig ez előtt már a 3. Kattanásnál szoros volt.

Aztán indulni akartam akkor meg az volt furcsa hogy a kuplungot nagyon könnyű benyomni semmi erő nincs benne, fèkfolyadèk van benne.

Meg mikor megy az autó valami kattanás szerű hangot hallok vègig mi lehet a baj?

Parkoló vègèn áltam elképzelhető hogy valami állat megrágott valamit ès amiatt, vagy túlhuztam a kart ès elszakadt benne valami?

Köszi előre is

2022. febr. 8. 14:54
 1/8 A kérdező kommentje:
Daewoo lanos 1.5 1997-es autorol irtam
2022. febr. 8. 14:58
 2/8 anonim ***** válasza:
a kéziféknél kiengedhetett a bowden állító csavarja és a kábel vége fog most csak be
2022. febr. 8. 15:39
 3/8 A kérdező kommentje:
Azt megtudom csinálni magamnak itthon?
2022. febr. 8. 15:46
 4/8 A kérdező kommentje:

Tudsz segiteni?

holnap lefotózom majd a burkolat alatti részt

2022. febr. 8. 15:46
 5/8 anonim ***** válasza:
Megfelelől szerszámokkal és Kisebb műszaki érzékkel könnyen meg lehet csinálni.
2022. febr. 8. 16:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Ezer más ok is lehet.
2022. febr. 8. 17:16
 7/8 A kérdező kommentje:
Meghuztam a kèzifèk állito csavart kèzi fèk beszorul 4-5 kattanásnál de nem fog szinte semmit
2022. febr. 23. 21:03
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerelőhöz vidd el,5 perc és lehet megmondja mi az.
2022. febr. 27. 13:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!