Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nincs tiltás?

Miért nincs tiltás?

Figyelt kérdés
Vettem egy 1.3 8v suzukit sedan es nincs benne tiltás leforog még 12.000 is 2001es evjaratrol van szó injektoros holl lehet hozza piszkalva vagy esetleg motorvezerlo lenne irva?(ezt kizartnak tartom mert ismertem a tulajt)

2022. febr. 7. 23:11
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem hinném, hogy 12 ezerig eleforogna, mert szerintem ott már a motor komolyan károsodna. Nem lehet, hogy inkább a fordulatszámmérőd mutat tévesen?

De ha mégis, akkor csakis a motorvezérlő van megpiszkálva, és hiába ismered a tulajt ha nem is ő, hanem előző gazdája piszkált bele.

2022. febr. 8. 00:49
 2/7 krwkco ***** válasza:
96%

"Miért nincs tiltás?"

Lehet, hogy a vezérlő szoftver írói nem tettek bele ilyen célú kódot. Mondván, hogy a tipikus tulajok úgysem fogják extra magas fordulaton használni.

A másik magyarázat, hogy van benne, csak ez egy fake kérdés. A Swift fordulatszámmérő 8000-ig van skálázva. Hogy látott a kérdező 12 ezret?

2022. febr. 8. 04:18
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem is ez tűnt fel. Az én autóm 7600-nál tilt le, 8ezernél kezdődik a piros és 9-ig van kalibrálva a mutató.
2022. febr. 8. 09:18
 4/7 anonim ***** válasza:
91%
Amúgy nagy baj ha valóban addig forog. Ismerek néhány komolyabban átépített 4AGE motort. Azok 1.6-osak és 11-12-ig forognak el, de versenyautók, nem utcai 1.3-as Swiftek. Kovácsoltvas dugattyúk, hajtókarok, titánium-szelepek, stb.
2022. febr. 8. 09:20
 5/7 A kérdező kommentje:
Leforog eleg sokat konkretan lattam mar 8 utan eleg sokaig a 12 csak ugy random irtam akkor csak motor vezerlo lehet?
2022. febr. 8. 22:06
 6/7 A kérdező kommentje:
8utan eleg rezeg mar minden tiltas elott meg imadja de utanna mar elege zorgos minden mintha hiper urt keszulne ugrani
2022. febr. 8. 22:08
 7/7 anonim ***** válasza:
1.0 oracsoport....
2022. márc. 11. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!