Sportos auto 1millióig?
Auto vasarlas elott allok viszont kicsit nehez dolgom van.
Most 1es fiat puntom van.
Hozza hasonlo kis fogyasztasu, "igenytelen" (kevesszer kell javitani) megbízható autot keresek, 2000feletti évjárattal.
Nagyon sokat nezegettem de ha jo a fogyasztas, a belseje, es jo maga az auto, akkor kivulrol nem tetszik..
Es ugyanigy ha kivulrol tetszik es minden jo de sokat fogyaszt..
Kicsit tobb tudasut keresek ami tudja a 120-140et, keveset fogyaszt varosban (max. 7liter), a belseje nem nagyon unalmas, es kivulrol is jol nez ki.
Benzinest szeretnék.
Semmifelekeppen nem kombi!
Nő vagyok, de nem feltétlen kis csajos autóra gondoltam hanem kicsit vagányabbra amit esetleg kívülről lehet extrázni.
Lehet tul nagy az elvarasom es talan nem is talalok ilyen autot a fent emlitett osszegert de itt sokan vagytok remelem tud nekem valaki segiteni.
Yaris, Ignis vagy Swift (2020 evjarattol) Vitara meg talán, bár az fogyaszt is 8 litert. De ha spórolni akarsz a benzinen hibridet veszel, nekem hibrit van, 5 litert fogyaszt és 1.5os motor van benne, 220ig simán megy.
A civic meg a jazz és jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!