Sportos auto 1millióig?
Auto vasarlas elott allok viszont kicsit nehez dolgom van.
Most 1es fiat puntom van.
Hozza hasonlo kis fogyasztasu, "igenytelen" (kevesszer kell javitani) megbízható autot keresek, 2000feletti évjárattal.
Nagyon sokat nezegettem de ha jo a fogyasztas, a belseje, es jo maga az auto, akkor kivulrol nem tetszik..
Es ugyanigy ha kivulrol tetszik es minden jo de sokat fogyaszt..
Kicsit tobb tudasut keresek ami tudja a 120-140et, keveset fogyaszt varosban (max. 7liter), a belseje nem nagyon unalmas, es kivulrol is jol nez ki.
Benzinest szeretnék.
Semmifelekeppen nem kombi!
Nő vagyok, de nem feltétlen kis csajos autóra gondoltam hanem kicsit vagányabbra amit esetleg kívülről lehet extrázni.
Lehet tul nagy az elvarasom es talan nem is talalok ilyen autot a fent emlitett osszegert de itt sokan vagytok remelem tud nekem valaki segiteni.
12: azért írtam mert a kérdező nem akart volna 7 liter feletti fogyasztású autót.
Na azt egy 1,6-os benzinessel városban kihozni lehetetlen kategória.
Ha 200 ft lenne a nafta akkor azt mondanám nem számít annyira, de így 500ft-os literrel számolva igen csak sokat fog bukni pénzben.
az általad említett 150-200km alatt nem 1000 hanem 2000 lesz a különbség inkább, ami persze nem hangzik soknak, de csak 200 km-ről beszélünk!
Két olajcsere között 10.000km alatt ez a szám 100.000 és 200.000Ft között lesz valahol ami azért szerintem annyira már nem elhanyagolható összeg.
A kis puntommal havi 15-20ezer a benzinem. Tele tank.
Ritkan megyek annyit hogy 2x kelljen tankolni egy honapban.
Mostmár kicsit elbizonytalanodtam hogy dizel vagy benzin lenne e a jo választás. Mert sok auto ami tetszene benzines a fogyasztás miatt nem valasztottam de a dizelek kevesebbet esznek varosba (amiket nezegettem)
Így már értem akkor mindenképp a benzin lenne jó választás még ha kicsit többet is eszik
Köszi mindenkinek a válaszokat, megírom majd ide hogy milyet sikerült vennem és elégedett leszek e vele, remélem nem felejtem el:)
Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!