Sportos auto 1millióig?
Auto vasarlas elott allok viszont kicsit nehez dolgom van.
Most 1es fiat puntom van.
Hozza hasonlo kis fogyasztasu, "igenytelen" (kevesszer kell javitani) megbízható autot keresek, 2000feletti évjárattal.
Nagyon sokat nezegettem de ha jo a fogyasztas, a belseje, es jo maga az auto, akkor kivulrol nem tetszik..
Es ugyanigy ha kivulrol tetszik es minden jo de sokat fogyaszt..
Kicsit tobb tudasut keresek ami tudja a 120-140et, keveset fogyaszt varosban (max. 7liter), a belseje nem nagyon unalmas, es kivulrol is jol nez ki.
Benzinest szeretnék.
Semmifelekeppen nem kombi!
Nő vagyok, de nem feltétlen kis csajos autóra gondoltam hanem kicsit vagányabbra amit esetleg kívülről lehet extrázni.
Lehet tul nagy az elvarasom es talan nem is talalok ilyen autot a fent emlitett osszegert de itt sokan vagytok remelem tud nekem valaki segiteni.
Ezt így felejts el. Sportos az valahol 100Le környékén kezdődik, olyan benzines meg nem fog 7litert enni városban, 1M forintért nem kapsz ilyet az tuti, az csak 2010 utáni típusoknál lehet esetleg. Mondjuk kinek mi a csúnya, nekem a Punto az. :)
Honda Civic hibrid esetleg jelölt lehetne, de olyat nem kapsz 1M alatt.
Citroen C4 coupe: Jól néz ki, elektromos bajai lehetnek, a 109 lovas már elég sportos 1M körül bőven kapsz problémamenteset, 90lovas ritkább és az étvágya is csak picit kisebb. Előny, hogy nem rozsdafészek. Viszont 9L körül bekajál városban.
Pici csajos még a Nissan Micra, abból is a C+C, ha nem tervezel 2 személynél többre. :) Az igazi városi rakéta, fogyasztása is elviselhető, még a 80-88 lóerős változatnak is.
Én egy H-Astrát nézegetnék még 2010 előttről.
Van 1.6 és 1.4 benzines is.
Az 1.6 benzinnel nem igazán szokott baj lenni, de kicsit azért többet eszik.
Amúgy az 1.4 sem rossz egyáltalán vele szerintem a 7 liter is meglehet.
Plusz szerintem a H Astra küllemre sem okádék.
1.6 H astra mint "sportos" autó.... jó vicc :D
Kérdező nem fogsz találni sportos benzinest ami max 7 litert fog enni városban.
Itt valamelyikről le kell mondanod.
Ha azt akarod, hogy menjen akkor enni is fog.
Ha azt akarod, hogy keveset egyen (főleg városban) akkor az valami kisebb, gyengébb motorral szerelt autó lesz ami nagyon messze fog állni a sportos közlekedéstől.
Bár nem is értem minek kellene városba olyan autó ami jól megy, hiszen úgy sem lehet kihasználni sehol sem.
Legtöbbet városban használnám, de azért jó lenne ha esetleg országútra tévedek akkor nem kellene szenvedni vele.
Igen sajnos én is így látom hogy le kell mondanom valamiről:(
De mivel fenntartható autót keresek elsősorban aminek a tankolására/fenntartására nem megy rá a fizetésem ezért a sportosságról fogok lemondani:D.
Tényleg az a lényeg hogy elvigyen A-ból B-be.
Nézegetek még hátha találok olyat amibe beleszeretek
Nagyon köszönöm a válaszokat és a segítséget!:)
Normális közlekedésre, hogy elvigyen A-ból B-be bőven elég a 100-120 lóerő.
Ha a tankoláson akarsz spórolni akkor pedig dízelt kell venni, mert városban a benzin szépen lefogja zabálni a gatyád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!