Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyi idő megtanulni a...

Mennyi idő megtanulni a manuális váltó kezelését? Eddig csak automatát vezettem.

Figyelt kérdés
Nincsenek szuperképességeim, béna sem vagyok, de nagyon félek a lefulladástól kanyarban vagy pirosnál.

2022. febr. 7. 06:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
87%
Miért fulladnál le, a gázpedált csak ismered tán?
2022. febr. 7. 06:35
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Gyakorlas kerdese. Kanyarban nem tudom mitol fulladnal le, az auto lendulete miatt eleg nehez is lenne. Az indulast meg lehet gyakorolni, mielott 'elesben' probalod.
2022. febr. 7. 07:32
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Az alapokat max. 1 óra alatt elsajátítos.

Aztán persze még néha le fogsz fulladni, meg nem mindig találod majd el a helyes fokozatot, de azép lassan belejössz.

2022. febr. 7. 07:47
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Emberfüggő. Én nekem kb 1 óra volt az oktatómmal annó, lefulladtam párszor aztán ráéreztem.

Ha nagyon rágörcsölsz (amit nem szabad), akkor hosszabb időt igénybe vehet.

Sok sikert!

2022. febr. 7. 08:35
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőm 20 perc után belerázódott. Vezetett már manuális váltós autót csak régen. Aztán amikor újra olyan autója lett akkor elvittem egy kihalt nagy parkolóba hogy akkor ott gyakorolja az elindulást, tolatást pontosabban az azzal járó pedálkezelést, és amikor már láttam hogy belejött mondtam hogy akkor megyünk egy kört a városba és pár helyen megpróbál szépen parkolni hogy menjen az is. eleinte még volt kis szenvedés de hamar visszarázódott és 20 perc után már simán ment neki, ráérzett a kupungra stb... megszokta hogy már azt is kell használni és onnantól kezdve már sima ügy volt.
2022. febr. 7. 09:19
 6/11 anonim ***** válasza:
73%
Kb 50 IQ-val megyen az.
2022. febr. 7. 12:53
 7/11 anonim ***** válasza:
85%

Tanulóautóval egyszer sem fulladtam le.úgy,hogy előtte nem vezettem soha.

Fejben megvoltak az alapok,rengeteget figyeltem páromat,sokat kérdeztem mielőtt elkezdtem vezetni.

Diezelen tanultam,a sajátunk benzines.előszőr fura volt,de kihalt részen gyakoroltam egy kicsit és viszonylag hamar ráéreztem.utána még párszor sikerült lefulladnom az első 1-2 héten.lámpánál induláskor,de ennyi.

Automatán is vizsgáztál?mert akkor nem vezethetsz manuálisat csak ha különbözeti vizsgát csinálsz.ha meg manuálison tanultál,csak azután nem vezettél olyat akkor keress egy nagy parkolót és gyakorolj

2022. febr. 7. 16:24
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

A manuális váltónak semmi köze nincs sem a kanyarodáshoz sem a lámpa színéhez.

Próbálj meg ezzel a gondolattal autóba ülni, nem pedig rémképeket kitalálni magadnak.

2022. febr. 7. 16:52
 9/11 A kérdező kommentje:
25 éves jogsim van, akkor még nem volt automata jogsi, szerencsére. El is felejtettem teljesen. Automata autót szoktam vezetni, azzal nincs gond, mert nem lehet vele lefulladni.
2022. febr. 8. 07:19
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki 25 éves jogosítvánnyal a zsebében attól tart, hogy le fog fulladni a kanyarban, annál egyéb problémák lehetnek.............
2022. febr. 8. 08:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!