Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi az oka annak, hogy nem...

Mi az oka annak, hogy nem írják ki a neten az új autók képei alá a vételárat,hogy könnyedén lehessen nézegetni, válogatni? Tudom, hogy kisebb nagyobb nehézségek árán le lehet tölteni az árlistát, de számomra ez nem élvezetes.

Figyelt kérdés
Sokszor nincs ott az adott autó képe sem. Autó-Tvreklámban sem mondja a vételárat, csak az engedményt. Ez mire jó? Ettől fog valaki jobban vásárolni autót?! Mert tuti, hogy emiatt nem fog, sőt lusta töltögetni a hülye árlistákat.

tegnap 17:57
 1/9 anonim ***** válasza:
75%
Mert nincs fix ár, amit kiírhatnának. Te pakolod össze, hogy mit szeretnél és mit nem, ez pedig befolyásolja a végösszeget.
tegnap 18:11
 2/9 A kérdező kommentje:

De azt is odaírhatnák, hogy mi mennyi rajta. Az alapárat meg simán oda lehetne.

Nem nagyon értem, hogy milyen vásárlásösztönzés van ebben.

tegnap 20:26
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem te nem tudod hogy néz ki egy új autó vásárlás. 😂
ma 04:19
 4/9 A kérdező kommentje:

3

Ezt hogy érted?!

ma 04:59
 5/9 anonim ***** válasza:
29%
#4 Úgy, hogy irreális és marhaság, amit írsz. Ráadásul "alapárat meg simán oda lehetne", az alapár oda is van, minden autónál meg van adva a kezdőár.
ma 06:26
 6/9 anonim ***** válasza:
59%
#5 Ja meg hogy "mi mennyi rajta", őőőőő erre van a kalkulátor, jó reggelt kívánok...
ma 06:27
 7/9 A kérdező kommentje:

Nincs ott. Csak letölthető.

5,6- os frusztrált vagy😀

ma 10:31
 8/9 anonim ***** válasza:
Nincs? Na fogadjunk. Melyik autóról van szó?
ma 10:35
 9/9 anonim ***** válasza:
Azért, mert nincs fix árazás gyakorlatilag
ma 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!