Miért nézik le páran a jobbkormányos autókat?
És aki nem jár parkolóházakba meg automata kutakra? Annak mi hátránya? Semmi
Előzésnél kitolja kicsit a kocsit kinéz aztán a 300 lóerős géppel 2 másodperc alatt előz amíg a suzukis kiteszi az indexet a balkormányyal addig én már előztem
25, kinek mi. Neked a szomszéd Béla, fél méteres dákóval és pedálos Moszkviccsal ezek szerint, másnak fontos kicsit a szellemi szint és a jóképűség is, továbbiaknak pedig csak az anyagiak a fontosak, nekik vannak a “kompenzálósok”.
Szerencsére nem csak egyforma nők vannak.
Hát nálunk a doktor (metallurg) E-s kombi mercivel járt. Biztos ez befolyásolta az IQ-ját, nem az, hogy a német mellett perfekt beszélt angolt meg oroszt és kicsit franciát. Plusz a doktorit is gondolom hót’ sötéten írta.
Bírom az ilyen általánosító embereket. :)
Nem, de nem is írtad a vélt összefüggésedet az IQ és a jobb kormány közt.
Zagyváltál a lóerővel való kompenzálásról, ezt gondoltam tovább, feltételezvén, hogy neked egy skatulyába kerül mind. Nagy lóerő, jobbkormány, nagy autó...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!