Ilyenkor mi van? Mit tudnak ez ellen tenni egyenruhás
barátaink?
Hehe :D
Lehet lerázod őket de tudod velük van a térfigyelő rendszer és más okos találmányok is... nyomon követnének ;) Ha meg városon kívül mennél akk meg megnézik merre mész és beszólnak az ottlévő renőrörsre.
2010. szept. 10. 18:59
Autópályán meg esélyed nemlenne egy motoros rendőr ellen...nemtom milyen motorojuk van most de 99% h szarrá aláznának
2010. szept. 10. 19:01
3/13 A kérdező kommentje:
aztán mit csinálnak a motorukkal? letaszítani nem tudnak.
2010. szept. 10. 19:32
Szerencsétlenségedre többen vannak mint te egyedül. Két autóval elzárják az utadat. Ha még ez se állít meg, akkor nyílván belemész, egy hülyével kevesebb. Vagy tankolnod is kellhet, amit ha a rendőröknek kell hívnak erősítést. Esélyed sincs. Jobb esetbe csak magad nyírod ki, rosszabba másokat is...
2010. szept. 10. 19:32
6/13 anonim válasza:
Remelem nem ott laksz ahol en.Ha igen es elutod a gyerekem akkor hidd el sirni fogsz a rendorert.
Ha nagyon tudsz vezetni vannak tehetsegkutato amator rallyk.
Elmesz 2500 ft ert tombolhatsz ahogy akarsz zart erre a celra kiaalakitott palyan."biztonsagosan .
Van mento meg minden.Egyetle ellenfeled lesz az ido.
ott meg lehet mutatni mikor fel masodperccel eloznek meg ki a legeny.
En is voltam fiatal c kadell hatso kerek ultetve keresztben mindenhol.
Akkoriban a Rado-ek csinaltak versenyeket.Keress ra van rengeteg.Remelem nem leugatasnak vetted es tanulsz belole.
itt a link
[link]
Jo szerencset es balesetmentes kozlekedest..
Az idot visszaforditani nem lehet ne felejsd el.Elozd meg ami megtortenhet.
2010. szept. 11. 07:41
7/13 A kérdező kommentje:
városon kívülre, de főleg autópályára gondoltam, város semmi képp!
"városon kívülre, de főleg autópályára gondoltam, város semmi képp!"
Hát pont ott a legkönnyebb elkapni, nem tudsz hová menekülni... Bejönnek egy következő felhajtón és lezárják az utat.
2010. szept. 11. 12:36
Első - második vagyok... igaz motorral nemtudnak leszorítani de mindenképp a seggedben lesznek és értesítik a többieket merre kell lenni... autópálya hmm igen ott nem érdemes mert leghamarabb elkapnak ( láttam elég sok rendőrségi felvételt neten és fura volt h a legkönnyebben az autópályán kapják el őket :D ) Legalább gondolkoznál :D vmi jó terep kocsi és terepen próbálsze elmenekülni. Oda nem mennek utánad annyira octaviával. Max 1-2 nivás de azok nyakoncsípnek :D
2010. szept. 11. 12:52
és örökké meg úgysem tudsz menekülni... elszúrod 1x úgyis. Ha meg elkapnak akkor meg jól megszopod a hosszú cicit ;) nem álltál meg a felszólításokra...gyorshajtás, mások veszélyeztetése stb jópár évet kapnál... ennyit nekem nem érne meg. de ez csak kitaláció úgyhogy rem. nem csinálsz ilyet v ha mégis az a te bajod. meg annyiban az enyém h ilyen bolondot az én adómból kajáltatnak fűtenek rá Pff
2010. szept. 11. 12:55
Kapcsolódó kérdések: