Egy 23 éves lánynak gáz egy 50 ccm-is aprilia rs motorral közlekedni?
Egyenlőre csak B jogsim van , és ezzel a nagymotor kinézetű kicsikével tanulgatok motorozni a faluba. Ha veletek jönnék szembe az utcán mi lenne az első ami eszetekbe jutna?😆
Am 156cm és olyan 50 kg körül lehetek.
Koszi szepen mindenkinek aki eddig irt. De ha mar itt tartunk..Aki robogózik a kettő közül melyiket ajánlaná?
Honda x8rs
Malaguti f12
Én írok hülyeségeket? :O Gondolkozzál már :D Felteszel egy kérdést. Előadod, hogy Te milyen nagy motoros vagy, majd írod is, hogy szeretnél A korlátlan jogosítványt. Aztán különcnek érzed magad, szerinted attól vagy menő, hogy a faluban van egy 50-es motorod. A Kérdést is igy tetted fel, hogy gáz e egy 50-es motor stb blablabla most meg már lessülyedsza robogókig, hogy ebből milyet ajánlunk. Kezdtük a nagy motorokkal, mega emnő csajjal, mostmár meg eljutottunk egy olyan pontra, ami még az előttem említett kedves válaszolótól idéznék "fűnyíró ( :D :D ) kategóriát sem üti meg a robogó, mert azt hittem, ha már ilyen menő csajnak gondolod magad, minimum sportmotorod van. Most meg mentegetőzöl, hogy ja nem neked kell... van egy olyna erzesem, hogy motort sem lattal még közelről... mi az h nem mindenki szeret valogatni? :D A Robogó meg a sportmotor között igenis különbség van és ahoyg előadtad, hogy na te aztán mekkora motoros vagy égeted magad és angyon gáz onnan eljutni a robokókig. Ez nem válogatás kérdés, de neked szerintem ne haragudj, de tuti nem okés valami agyban.
Gondolom ugyanezen lepődött meg az a válaszoló is, ezt a logikamenetet követte az is, aki lefűnyírózta a motorodat, mert ez már tényleg gáz, hogy össze-vissza beszélsz, aki sportmotor rajongó sosem fog robogót venni. Vagy neked mindegy, csak motor legyen? Oké, nincs ezzel sem semmi baj, csak akkor ne add elő, hogy milyen menő motoros lány vagy.. :D A Kérdésedre válaszoltam. Amúgy barmelyik robogó jó, huzod agázt, mész 60-al semmi elvezet nincs benne, ha esik az eso, ugyanugy megazol, mint sportmotoron. Amúgy az Alprilia, Yamaha ezekbol is jó választás lehet. Tessék segitettem. Következo kerdesben mindjart megkérdezed, hogy amúgy milyen biciklit ajánlok, persze nem neked kell, hanem a kutyádnak... persze..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!