Új Toyota Aygo, vagy 2-3 éves Toyota Yaris?
Nem mint írtam most lett 2 éves. oregem vette aki már nem vezet csak a tévé ezt mondta neki (meg azt hogy melyik politikus nevet kiabálja) és O szeret így cselekedni így vett egyet. Navi , alufelni (azt a pincebe tette soha nem volt rajta) meg minden.
De a hangja a kocsinak , kis emelkedőn is nyekeg felfelé, az a váltó ami beakad, egy hondat cserélt le de a Honda mindenben jobb volt fényévekkel , azt elhoztam tőle és azzal rohangalok a boltba etc.
Az aygoval kétszer mentem vásárolni , a közép boxba betettem a telefonom erre meglátszodott , mert megsérült.
És mint írtam rossz vezetni dobál etc.
A fogyasztását nem tudom mert keveset ment, 8.4et ír a computer de ha volt is használva akkor rövid távra, a legmesszebb a szalon volt A Waze szerint 7.1 km.
"Neem, összesen 300. De lehet hogy 350, nemsokára kifogy az első tank benzin 2 évesen :)"
Ha ez komoly, akkor rohadtul vigyázz ezzel, mert ennyi időt nem bírnak a mai benzinek. "Megromlanak". Ebben is már simán lehet, hogy vannak kocsonyás csomók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!