Bármilyen autóba lehet utólag monitort rakni?
Én nem értek ezekhez, kérlek ne röhögjetek ki.
A mostani/előző kocsimat sajnos el kell adni, mert nagyon beteg szegénykém. Egy 2004-es Skoda Superb, amiben van egy androidos, bluetooth-os monitor, amit még apám rendelt eBay-ről régen és ő rakta bele (az ő kocsija volt előttem), teljesen normálisan működött, pedig gyárilag nem volt benne ilyesmi.
Még nem tudom, milyen autót szeretnék, bár leginkább a Toyota Yarison gondolkozom (hasonló évjáratún, mint a Skoda), de nagyon hiányozna, ha nem lenne benne monitor. Ezt meg lehet majd oldani?
A legtöbb autóhoz lehet venni. Ebay vagy Aliexpress keresőjébe írjad be az autó típusát és "head unit" vagy "android" keresőszót és már jönni is fognak a találatok.
Elképzelhető, hogy kell venni hozzá még egy műanyag borítót (ami körbe öleli, hogy jól nézzen ki).
Vigyázz, hogy jó évjárathoz vegyél és ne a legolcsóbbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!