Egy 23 éves lánynak gáz egy 50 ccm-is aprilia rs motorral közlekedni?
Egyenlőre csak B jogsim van , és ezzel a nagymotor kinézetű kicsikével tanulgatok motorozni a faluba. Ha veletek jönnék szembe az utcán mi lenne az első ami eszetekbe jutna?😆
Am 156cm és olyan 50 kg körül lehetek.
Télen nem motorozok, drágák az idomok ha elesek.😂
8-as a falu pedig pont az a hely ahol mindekit minden mindig érdekel 🙄
Nézd, Pesten láttam idős nénit lilára festett hajjal, nyitott sportkocsiban. Nem éreztem gáznak. Sok ember van, aki ma már idős, de a rokker korszak gyermeke, és 60-70 évesen is nagymotoron tolják, bőrszerkóban stb.
Én semmi különöset nem látok abban, ha motorozol, bármilyen gép is legyen az. Hogy a faluban mit gondolnak, az mennyire döntő számodra?
A korlátlan a cél majd idővel. Egyébként próbáltam már 1000-rest is de jobb megmászni a szamár létrát szerintem 😅
Meghát alattam ez is viszi a 110 et műholdas óra szerint is. Az meg bőven elég. (Amúgyse mehetne 45km/h nal többet ugye🤣)
Hát akkor ne hidd el, én tudom hogy annyit megy mert meglett mérve rendesen. Azt meg szerintem mindenki tudja hogy gyári 50 es nemsok létezik már....
Szoval ebben is van egy-két plusz🙄
Amúgy meg nemtudom ki az aki feltud vágni egy segédmotorral,pont nem az a kategória amire azt mondják "azta nézd már, ennek egy 50 es motorja van,hűha de menő "😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!