Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 2006 Toyota Corolla CE tudtok...

2006 Toyota Corolla CE tudtok ajanlani valami fogyasztast csokkentot?

Figyelt kérdés
A problemam az hogy szinte marol holnapra duplajara emelkedett a fogyasztas, szerintem minden ok nelkul. Illetve en nem latom az okot mert nem vagyok szerelo. Arra lettem figyelmes hogy kb: fele annyi utat teszek meg ugyanannyi benzinnel, es nincs semmi ami utalna barmilyen hibara. Itt vegul is csak szeretnek valami otletet kapni, hatha valakinek volt vagy hallott hasonlorol, es azt megosztana. Elore is koszonom.

2022. febr. 2. 16:27
 1/10 anonim ***** válasza:
46%

Tél van. Ilyenkor többet használjuk magasabb fordulaton (alacsonyabb fokozatban) a motort.

Viszont nem ennyivel többet. Vidd el szervízbe. Az ő dolguk hogy megtalálják a hibát.

2022. febr. 2. 16:46
 2/10 anonim ***** válasza:
59%

És mégis mennyi km alatt vetted észre hogy dupláját fogyasztja az autó?

Milyen távokat mész? Hol használod? Mekkora motor?

2022. febr. 2. 17:27
 3/10 A kérdező kommentje:
#1 Koszi az infot, mint mondtam nem latok esszeru okot a fogyasztas novekedesere. A teli menet esszeru ok lenne.
2022. febr. 2. 18:04
 4/10 A kérdező kommentje:
#2 Mindig tele tankolom az autot,ha kiurul a tank, es akkor nullazom a szamlalot is. Az egyik nullazasnal feltunk, majd a kovetkezo nullazasnal meg megerositett benne hogy itt bizony baj van. Nagyjabol ugyanazokat az utakat jarom, kerdesed irrelevans.
2022. febr. 2. 18:10
 5/10 anonim ***** válasza:
67%
Bizony ok nélkül nem emelkedik a fogyasztás a duplájára. Oké hogy tél van, de akkor sem egyik napról a másikra, és akkor sem a duplájára.
2022. febr. 2. 18:20
 6/10 Humor Herold válasza:
77%
Valami probléma áll a háttérbe.Vidd el szakértőhöz nézze át...ha van ismerős még jobb. Sok minden okozhatja.Bagatell dolgok is.
2022. febr. 2. 18:45
 7/10 anonim ***** válasza:
64%
Ez nem így működik hogy bele öntesz valami csodaszert hogy kevesebbet egyen. A drasztikus többletfogyasztásnak bizony oka van, valami nem egészséges a motorban.
2022. febr. 2. 19:05
 8/10 A kérdező kommentje:
Koszonom az eddigi valaszokat. Sajnos tisztaban vagyok vele, hogy el kell vinnem szerelohoz. Azert tettem fel itt a kerdest,hatha valaki tud valamilyen tanacsot adni, hogy mire kellene elsosorban fokuszalni. A szerelokkel nincs tul jo viszonyom, mert nem egyszer bizony egy hibat csak akkor talaltak meg mire kicsereltek a fel autot, amit nem igazan kellett volna. Szoval inkabb otleteket vartam volna, hogy mi lehet ennek a tunetnek a legvaloszinubb okozoja. Es itt elsosorban nem csodaszeres beontesre gondolok.:)
2022. febr. 2. 19:16
 9/10 anonim ***** válasza:
77%

Keress másik szerelőt. Ha kell akár másik városban.

Esetleg kérj itt tanácsot.

[link]

2022. febr. 2. 19:21
 10/10 A kérdező kommentje:
#9 Remek otlet, koszonom szepen, kar hogy nem a feltett kerdesre jott a valasz.
2022. febr. 2. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!