Toyota motor ???
Toyota yaris, 2011es évjárat körül, az 1.0 3hengeres benzin motor?
Vagy 1.4 dizel motor?
Városban napi használatban lenne ,napi lehet vagy 80-100km is akár,kimondott városban.
Melyik a megbízhatóbb?
Hogy értve gyenge ? Csak annyi hogy nem dinamikus? Vagy szerkezetileg maga a motor gyenge,és megbizhatatlan? Sok gond vele?
Vagy teljesítményre értve mondtad csak,mert az is tökéletes megbízhatóság terén?
Egyébként nekem ha csak tényleg arra értve mondtad,hogy nem nagyon megy,de akár napi 100km t is mehet városban naponta,mert megbízható, akkor lehet 1.0 választom, mert 40-45km/h sebesség tökéletes rá,nem lesz nyomva. Azonban várom válaszod, hogy érted ezt?!:) köszönöm!
Sajnos de,ilyen 2010tol szinte csak azt látni az 1.33 benzin.:(
Egyébként oktató autóként láttam már ilyet ,mármint nem az 1.33 as ,hanem a 3 hengeres 1.0 benzinest,az újabb fajtát( azért nem a hibrides legujabb 1-2 évest mondok,hanem ahol már bejott a 1.33 is,kb 2010tol)
Az a baj néztem, hogy a régebbi 1.3 pedig ilyen 7,5-8litert megeszik városban tesztek szerint.
Kisebb fogyasztásút szeretnék.
Nagyon köszi kedvességed! :) aranyos vagy!
Akkor már a 2012-2013as 1.33asokkal nincsen gond, csak amit te írtál azok között?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!