Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van olyan köztetek, aki...

Van olyan köztetek, aki viszonylag öregen vette meg az első autóját szinte 0 vezetési tapasztalattal?

Figyelt kérdés
Én 50 vagyok, nincs most tervben, mert nincs rá szükségem, de talán egyszer lesz.
2022. febr. 2. 10:32
A kérdező szavazást indított:
40+ voltam
50+ voltam
60+ voltam
70+ voltam
4 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
91%

Amíg nincs rá szükséged téged se érdekel.

Ha meg kell majd akkor teszel róla hogy legyen.

2022. febr. 2. 11:37
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Anyám kb. 45 évesen vette az első autóját. Volt már jogsija, de sokáig nem vezetett, szóval vett pár gyakorló órát. Azóta is sokat vezet, jól, és szereti is.
2022. febr. 2. 11:38
 3/6 anonim ***** válasza:
Anyám lassan 60 éves. Vagy 5 éve mondtuk neki, hogy tegye le a jogosítványt, veszünk neki egy kisebb autót, de nem akarta mert minek az. Így meg minket ugráltat mindenért, mert csak kényelmesebb autóval elmenni boltba meg bárhova.
2022. febr. 2. 13:20
 4/6 anonim ***** válasza:

41 évesen csináltam a jogsit, és vettem autót.

Vidékre költöztem, előtte Budapesten dogoztam. Ott én feleslegesnek tartottam.

2022. febr. 2. 20:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Amúgy magam is közel 30 évesentettem le a jogosítványt és kaptam céges autót. Hát életem legjobb döntése volt.
2022. febr. 2. 21:07
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat.
2022. febr. 3. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!