Tapasztalatok, első generácios Daewoo Matizrol?
Nem lehet benn elférni rendesen, vezetni se vmi kellemes.
Tény hogy ha nincs szétrohadva, akkor gombokból fenntartható. Max. egy 50kg-s nőnek lehet jó aki elmegy vele boltba azt ennyi.
Ha mégis ilyent akarsz, rozsdara figyelj nagyon, ritka a nem szétrohadt példány. Meg az első futómű se az erőssége.
3as
Ez tévhit. Pont, hogy nagyon durván tágas belülről, még sokkal nagyobb autókhoz viszonyítva is (csak egy friss összehasonlítási példa: 192 cm vagyok, egy fiatal Polo nekem nagyon szűkös elől is, a Matizban hatalmas hely van, nagyon nyugisan elférek). És még hátul is marad hely.
Viszont rendkivül gyenge anyaghasználat mindenütt, nagyon könnyen rozsdászó kasztni, ha esik az eső, kb olyan érzeted van, mintha köveket dobálnának az autóra, annyira vékony szar az egész. Tehát ha beleülsz és mész vele, olyan érzeted van, mintha nem is autó lenne, hanem valami traktor. Egy régi Swift masszív bunker szerkezet ehhez képest. Az egész autóban talán a motor a legjobb, gyenge, de könnyű az autó, nagyon pörgős és megbízható a kis 3 hengeres. 2es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!