Daewoo/Chevrolet Evanda vélemények, tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Nagyon megtetszett ez a típus, viszonylag jó árban is lehet kapni.2019. ápr. 19. 00:30
1/2 anonim válasza:
Életemben nem hallottam még az Evanda-ról, ezért valószínűleg ritka típus. Márpedig ritka kocsit nem szabad venni. A tolvajok szeretni fogják, a szerelők nem, nincs alkatrész, stb, stb.
2/2 anonim válasza:
nagyon sok alkatrésze megegyezik a lacettiével
régi kétezres B vectra motor van benne, szóval alkatrész ahhoz is van bőven.
egyedül a kaszni ami necces ha sérül, mert ugye azért ritka kocsi kevés hozzá az elem, de egy kis utána járással simán lehet azt is hozzá kapni.
egyedüli hátránya szerintem a lágy futómű, nagyon inog szegényke, az ember azt hinné nagy dög tepsi fekszi az utat, de hát sajnos annyira mégse... de ezt egy kis futómű tuningal meglehet oldani
aztán szerintem kicsit rövidecske a váltó, pörgetni kell hogy meginduljon,
a zaj szigetelés nem olyan jó, nem vészes, de azért hallod a motort, meg mindent úgy egybe..
megbízható autók,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!