Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az mitol van hogy tankolásnál...

Az mitol van hogy tankolásnál kiakad a pisztoly amikor még nincs is tele a tank?

Figyelt kérdés
2022. febr. 1. 15:29
 1/9 anonim ***** válasza:
74%
Szar a pisztoly, mert nincsenek elég jól karbantartva. Nekem is lekattan folyton. Ezt úgy tudod kikerülni, hogy a drágát tankolod, azt nem használják olyan sokan, ezért általában jobb állapotban van.
2022. febr. 1. 15:31
 2/9 krwkco ***** válasza:
88%

Visszahabzik a benzin.

El van dugulva a kocsidban a levegőztetőcső.

1-esnek.

Nem lehet, hogy mégis a Te autódban van a hiba? Én mindig normál benzint tankolok. Tövig berakom a pisztolyt, hogy a kis dudor megtartsa a tanknyílás szélén és automatára állítom. Soha nem szokott korán kattanni.

2022. febr. 1. 15:54
 3/9 anonim ***** válasza:
83%
Volt olyan kut, ahol nekem se maradt beakadva a pisztoly, végig fognom kellett a ravaszt míg tankoltam.
2022. febr. 1. 16:31
 4/9 krwkco ***** válasza:
84%

Az nagyritkán előfordult velem is. De én úgy éreztem, hogy ilyenkor nem a benzin állítja le a töltést, hanem csak nem akar a rögzítő beakadni.

2022. febr. 1. 17:55
 5/9 anonim ***** válasza:
#4 Pontosan!
2022. febr. 1. 18:11
 6/9 anonim ***** válasza:

Van hogy visszaföcsög a benzin, ha épp úgy örvenylik.

A régi kocsimnál el kellett fordítani a pisztolyt 90 fokkal, csak akkor nem kattant le (minden környékbeli kúton kipróbáltam)

2022. febr. 1. 18:59
 7/9 anonim ***** válasza:
91%
#1: a drágából lassabban jön a benzin én úgy vettem észre :)
2022. febr. 1. 19:00
 8/9 anonim ***** válasza:
8%

Ne zavarjon hogy a kútfej habosítja az üzemanyagot. De járatsd csak az ostoba szádat. Úgyis hülyeséget makogsz.

2022. febr. 1. 19:50
 9/9 anonim ***** válasza:
91%
Van olyan autó, aminél pl kicsi a cső átmérője, vagy áramlástanilag nem tökéletes a tervezés, ezért rendszeresen elsülnek az újabb pisztolyok (pl. Corsa B)
2022. febr. 2. 07:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!