Hogyan váltsak manuális váltóval megfelelően? Többi lent.
Figyelt kérdés
Elindulok egyesben, dízel autóról beszélünk. Emelem a kuplungot és igazából a dízel indul magától. Aztán kapcsolok egy 2-es fokozatot, igazából ha már egy kicsit gurul az autó, mondjuk megy 5km/h-val, akkor már kettesben is kell mennie, igaz?! Sokszor úgy érzem, hogy rossz sebességi fokozatot választok, kapcsolok, mert nagyon sokat lefulladok. Mitől lehet ez? Pl. ma jöttem haza. Balra 90 fokos kanyar, de az út belátható, így kettesbe visszateszem a váltót és kanyarodok. A kanyar végén van egy fekvőrendőr, amin ugye lassan tudok átmenni csak. Itt mi lenne a helyes sebességi fokozat? Lassítsam szinte állóra az autót, vissza egyesbe és úgy át a fekvőrendőrön? Ma kettesben jöttem át rajta, még átjönni áttudtam, de ahogy átértem a fekvőrendőrön és engedtem a kuplungot az autó lefulladt. Ha egyesbe teszem a váltót, akkor nem fulladtam volna le?2022. jan. 31. 16:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!