Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lehet abból baj hogyha elszokt...

Lehet abból baj hogyha elszoktam a manuális váltós autótól de szeretnék kamionozni?

Figyelt kérdés
Jelenleg B kategóriás jogosítványom van manuális váltóra, de a forgalmi vizsga óta csak autómatát vezettem (3év) ha szeretnék tovább menni C kategóriára az oktatóval tudnám pótolni ezt a hiányosságot?
2022. jan. 28. 16:13
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Láttam olyan srácot, aki a B kategóriás forgalmi vizsga után a C kategóriás rutin pályán vezetett először.
2022. jan. 28. 16:28
 2/4 anonim ***** válasza:

munkához valószínűleg már nem lesz rá szükség, de az autósiskolákban váltós teherautókat használnak

baj nincs belőle; megmondod az oktatónak, hogy ez a helyzet és több időt fogtok fordítani rá

2022. jan. 28. 17:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Én 20 éve vezetek manuális váltós személygépkocsikat és furgonokat, most csináltam a C-t, de a pofozós váltóval sokat szívtam, nagyon nehezen szoktam meg. Gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás. Nálunk nincs plusz vezetés óra, de így is elsőre sikerült a rutin és a forgalmi vizsga is.
2022. jan. 28. 22:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Én friss B kategóriás jogsival csináltam a C-t. Pár óra alatt sikerült megszoknom a pofozós váltót, ami nehézséget okozott, az az hogy ezután a Gki-t "kattintós" váltós teherautóval csináltam, ott meg máshogy vannak a sebességek.
2022. febr. 9. 07:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!