Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy Opel Astra F 1,4 hány...

Egy Opel Astra F 1,4 hány kilométert gurul el átlagosan, kíméletes vezetési stílus mellett?

Figyelt kérdés

Úgy értem amikor még nem kell rá irreális összegeket költeni

(motor felújítás stb...)

2022. jan. 31. 08:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

#9-10

Akkor fenntartom amit az első válaszomban írtam. Ha neked ez a műszaki színvonal megfelel, akkor az éves ráfordításod még mindíg legalább egy nagyságrenddel kisebb, mintha egy sokkal újabb, de használt autót vennél. És ott is lutri, hogy mit kapsz a pénzedért.

Szerintem nyugodtan használhatod, amíg megy. Megjósolhatatlan, hogy ez időben mit jelent, de ne is stresszeld magad vele.

2022. jan. 31. 12:43
 12/12 anonim ***** válasza:
Tudjátok barátaim és főleg 1-es.... Öreg autót érdemes venni, új fost meg nem. Az Opel Astra F a világ egyik legjobb autója és 500 ezer felett is elfut ha vigyáznak rá. Sokkal többet ér mint a vadiúj márkaszervíz-látogatós érintőképernyős szutykok.
2022. jan. 31. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!