Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 2015 renault scenicen nagyon...

2015 renault scenicen nagyon gyenge a tompított fényszóró. Miért lehet ez?

Figyelt kérdés

Gyári autó, elejétől fogva ilyen. A fényszórók hibátlanok, nem matt, nem koszos, az izzók újak benne. A magasságát lehet állítani 01234 szinteken. 0 a legmagasabb (legtávolagg bilágító) 4 a legalacsonyabb (legközelebbre világító).

Azt veszem észre, hogy mintha nem világítana (de világít). ha jönnek szembe annyira elnyomja a többi autó fénye az enyémet, hogy azt hiszem fel sincs kapcsolva. Műszakin azt mondták hibátlan a lámpa, mindenhol határértéken belül van.

sajnos egyik se jó, sokszor ha nincs kivilágítva az út muszáj távolságival mennem, mert nem látok semmit. Annyira nem, hogy néha 40-re kellett lassítsak a 90-es táblánál, mert vakon nem vezetek- Mitől lehet ez? Anyukám kocsija, most kezdtem el használni. Más autóval nincs ilyen.

2022. jan. 29. 23:29
 1/3 anonim ***** válasza:
94%
Az én autómon is ilyen rossz(más típus), azt olvastam róla, hogy gyári hibás, volt visszahívás miatta. Lehet hogy erre is.
2022. jan. 30. 00:03
 2/3 anonim ***** válasza:
A 12 és scenikem is állig világít. Nem tudsz mit csináln8
2022. jan. 30. 11:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Mi 2013-as scenicbe osram cool blue intense tipusú izzót vettünk és nekünk be vált
2022. ápr. 20. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!