Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyi a reális fogyasztása...

Mennyi a reális fogyasztása városban egy 1.2 16V-s autónak?

Figyelt kérdés

Nekem egy 1.2 16 szelepes Fiat Puntom van. Budapesten lakok, úgy 85-90%-ban csak itt használom (városban) az autót és nekem ilyen 7 liter jött ki átlagfogyasztásnak városban. Olvastam pár olyan véleményt / hozzászólást különböző fórumokon hogy valakinek 6 liternél nem eszik többet városban.... ez mennyire lehet igaz? Én nem tartom túl reálisnak, vagyis talán akkor, ha neki a város fogalom annyit tesz vezetésben, hogy 50-60-al átmegy egy településen, úgy hogy 1-2 percenként lassít egy kicsit vagy ritkán megáll, így lehet nekem is lenne annyi, sőt még kevesebb is :)

Szerintem 2 értéket kéne megadni, városi fogyasztást és budapesti fogyasztást :)

Ki hogy gondolja, van esélye annak hogy egy 1.2-es autó Budapesten a dugók fővárosában 7 alatt fogyasszon tartósan? :)

2010. szept. 10. 07:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Mármint ők azok, akik valóban el merik nekem is mondani a fogyasztást. Mert Astrás haverom kérdezem, csak annyit mond, hogy "keveset" :D
2010. szept. 10. 17:40
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a megerősítést! :)

Én is úgy gondolom hogy nem merik bevallania valós fogyasztást, mondani mindent lehet... Akkor ez a 7-7,5-es fogyasztás városban még reális :) Eddig én is így voltam vele, de az ilyen hozzászólásoktól néhány fórumon kicsit meginog a bizalmam, hogy vajon én mit csinálok sz@rul hogy nem tudom városban 7 alá vinni a fogyasztást :)

2010. szept. 10. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!