Miért van az hogy a németek megint nem tudnak autót csinálni?
Nem hiszem, hogy ezt a németekre kellene ráhúzni.
Általánosan, országtól függetlenül igaz. A fogyasztás adatokat sem teljesíti egyik autó sem évtizedek óta a mindennapi használatban
Koztudott, hogy az elektromos autok, akkor erik el a megadott hatotavot, hogy ha minden elektromos fogyaszto nelkul, tukorsima uton, hatszelben, egyenletes sebesseggel teszik meg azt egy 40 kilos soforrel. Ergo egyszer valaki valahogy osszehozta, amikor lemertek, de azt soha senki nem fogja utanuk csinalni.
De mondjuk a benzines/dieseles autoknal ugyanez. Meg elo emberrel nem talalkoztam, aki mindennapi hasznalatban a gyarilag megadott fogyasztasi adatoknak legalabb a kozelebe tudott volna menni. Ugyhogy ezzel most nem a nemeteket kell ekezni. Barmilyen masmilyen elektromos autot vett volna, ugyanitt lenne.
Na de azért az túlzás hogy csak jó 100 km-t bír ki.
Azt is úgy hogy már a fűtést is lekapcsolja.
De oda se figyeltem volna ha nem a családban is ez történik meg.
Mert feltöltve 110 oda vissza nem bírta ki.
Szerintem ez elég fura itélet.
A bíróságnak azt kellett volna vizsgálni, hogy az adott példány tudja-e a beigért kilométereket, ha azokat a szabvány szerint futják. Ha nem, akkor ez a példány hibás.
Ha a szabványt tudja, csak a valós körülmények között sokkal kevesebbet megy, akkor nem a gyártót és a kereskedőt kellene elmarasztalni, hanem azt, aki a szabványt kitalálta és számukra előírta.
Ezért nem veszünk olyan autót, amit eredetileg nem elektromos üzemre terveztek... Az ígért hatótávból meg levonunk 30%-ot.
Egyébként ez a csalás benzin és dízel autóknál is megvolt, de legpofátlanabbúl a hibrideknél művelik.
8. Hát nem minden gyár hazudik.
Az enyémnél leírták város 8,8 , országút 5,7 és vegyes 6,9 l/100km.
Ezt bármikor lehet hozni , sőt jóval alatta van .
Igaz Peugeot dizel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!