Motortércsinosítást hol csináltathatok?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Szeretném rendberakatni egy öreg mazda motorterét. Tudjatok...csillogjon, villogjon, mossak le a regen kifolyt es raegett dolgokat, legyenek színek, ép borítások, stb. Motorikusan, elektronikusan, tomitesugyileg rendben is van, de persze arra is ranezhetnek, ha van ilyen info, masnak is hasznos lehet.
Amire én gondolok, az csak ilyen "esztétikai tuning" jellegű felújítás!
Hova vihetném? (BP főként)
2022. jan. 26. 20:37
1/14 anonim válasza:
Szerintem a legtöbb helyen el fognak vele hajtani... Esetleg kapsz egy motormosást oszt kész.🤷♂️
2/14 anonim válasza:
Brigéciol és otthon megcsinálod
3/14 anonim válasza:
Nekiállsz magad.
Különben ha valaki elvállalja, drága lesz a vége, ha huszonórákat pepecsel neked vele. 5-8 ezres óradíjon.
4/14 anonim válasza:
Egy sterimob meg mosószer kell neki és gyönyörű tisztára lehet mosni.
5/14 A kérdező kommentje:
Jó ez oké (amit nem fogok, ink kifizetem). De azt, hogy a motornak legyen x színű muanyag boritasa v nemtom mi az, meg egyeb ilyen tunning jellegű cuccok?
2022. jan. 27. 11:39
6/14 anonim válasza:
Aha... Akkor az se tudod mit akarsz? Csak tegyél rá tuningcuccokat, legyen csilivili, rózsaszín szelepfedél stb...
7/14 A kérdező kommentje:
2022. jan. 27. 11:44
8/14 A kérdező kommentje:
6os...en egy user vagyok. Ezert vinnem el vkihez, mivel nekem nem az a munkam, hogy mas cuccait mosogassam, meg lakatoljak, heggesszek stb. Viszont semmi ertelmes helyet nem talaltam gugliban, ezert kertem itt segítséget, nem proli beugatast.
2022. jan. 27. 11:45
9/14 anonim válasza:
Ez ott szokott kezdődni, hogy valamiért kiveszik a motort, oszt ha má kint van minden, akko megtakarítják, lefényezik, vesznek újat mert az szebb... Stb..
10/14 A kérdező kommentje:
Hat akkor talaltam egy piaci rest. 😅 bar alapbol a hozzaerto tunning muhelyek es külföldi gyarialkatreszbeszerzo hozzaertok is azok, pedig ha vki ert hozza tudna rajta keresni, mert igeny van ra.
2022. jan. 27. 11:52
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!