Motortércsinosítást hol csináltathatok?
Sziasztok!
Szeretném rendberakatni egy öreg mazda motorterét. Tudjatok...csillogjon, villogjon, mossak le a regen kifolyt es raegett dolgokat, legyenek színek, ép borítások, stb. Motorikusan, elektronikusan, tomitesugyileg rendben is van, de persze arra is ranezhetnek, ha van ilyen info, masnak is hasznos lehet.
Amire én gondolok, az csak ilyen "esztétikai tuning" jellegű felújítás!
Hova vihetném? (BP főként)
A legtöbb ilyen szép színes cucc úgy lesz az, hogy kiveszik az autóból, letakarítják aztán lefestik és visszakerül az autóba.
Amit meg nem kivesznek, hanem utólag kerül be, azt meg megveszik olyan színbe ahogy van, lefestik és úgy kerül beépítésre.
Csak festés kérdése az egész.
Ezek nem kicsinosítva vannak, hanem újra összerakva.
Az én motortereim is kábé így néznek ki, de én mindent megcsináltam magamnak az újjáépítéskor.
Kérdező!
Találsz olyan szerelőt, aki vagy 5 ezer Forintért le/föl szereli szelepfedelet és a levegőszűrőházat. Ez reális.
Olyan fényezőt is találsz, aki 10-10 ezerért, lefújja valami neked tetszó színre. Ez is járható út.
A te álmod egy olyan műhely, ahol nemcsak leveszik az említett két lemezt, majd lefestik, hanem azalatt 2-3 nap alatt -míg az autó a műhelyben áll- közben még ki is suvickolják a motorteret.
Na ilyen műhelyt sehol nem fogsz találni.
Esetleg -ha látja, hogy csak ez az álmod- mond egy olyan agyament összeget, amitől beájulsz.
(viszont a munka takarítási részével, tuti hogy nem leszel elégedett)
Ezt értsd meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!