Legdurvabb tanulóautos storyd?
Szeretem olvasni az ilyeneket, írjatok pár durva storyt ami történt mikor tanuló vezetők voltatok (oktató miatt). Kort is írjatok :D
Nálam az volt, hogy sietni kellet vissza mivel 2p múlva órája volt, de 5-8p voltunk onnan kb. Atvette a pedált és 90el mentünk 70 táblán, ahol a tanulok általában csak 50el mehetnek. Persze nem ez volt a nagy story benne mert én csak kormányoztam es levettem a lábam a pedálrol. Viszont az oktatóm rám nézett és ilyet szólt "nem latod, hogy 70 tábla van? Fhuu neked lesznek gyors hajtási problémáid" pedig én csak a kormányt fogtam xd
"Tudod mert nem ezen múlik."
Oszthatod az észt barátom, attól még nincsen igazad.
Ha szerinted "hülyeség" az, hogy nem jelzed a megállási szándékod csak fogod magad és beparkolsz, vagy vissza pofázol az oktatónak miközben felhívja a figyelmed a KÖTELEZŐ szabályokra, akkor nincs miről beszélni.
Képzelem hogy közlekedik olyan ember, aki olyan alapvető szabályok betartására nem képes mint az index használata.
Ha ezekre nem vagy képes, akkor nincs miről beszélni. Mehet a lepontozás nyugodtan :D
Nekem egyszer az volt, hogy az utasítás szerint balra előre merőlegesen kellett parkolnom. Újoncként (alig parkoltam még akkor) beálltam egy teljesen üres parkolóba, két felfestés közé, a feladat szerint meg két autó közé kell xdd. De a nagyon agresszív oktatóm megdicsért, hogy legalább szépen beálltamxd.
Pont ma vizsgáztam, és a vizsgabiztos megkérdezte, hogy miért megyek ilyen lassan? Annyit mondtam, mert döcög az út. Erre elkezdtek nevetni fennhangon és mondták, hogy meenjeek már, én meg alig mertem pislogni isxd A vizsga sikeres lett am.
Egy harmadik, ami ugyan nem velem történt, az volt, hogy mikor engem a régi oktatóm egy másik tanulója visszavitt a pályára, a srác a balra kanyarodó sávba ment véletlen az egyenes helyett, de amikor feltűnt neki, már záróvonal volt. Az oktató mondta is neki, hogy most mi lesz? Erre annyit válaszolt: "Ó, b*sszus", aztán át akart menni a záróvonalon. Ekkor az oktató elkapta a kormányt, csóri duda is megszólalt közben, elkezdett káromkondi elég csúnyán, ütötte a műszerfalat, eldobta a telefonját, majd dühöngött a tanulójának. Xd
20/L
Elaludt az oktatóm miközben vezettem. Főleg városon kívüli unalmasabb utakon. Vagyis inkább csak el-elbóbiskolt pár percre és mikor felriadt, mindig indokolatlanul beletaposott a fékbe. Nagyon zavaró volt.
Öreg bácsi volt, már nem nagyon engedtem volna, hogy oktasson. Az utolsó tanítványai között lehettem. Nagyjából ennyi a történet. Én akkor 17 éves voltam, ő olyan 65-70 körüli lehetett. Mindez 22 éve történt.
Lámpás + Kereszteződésnél egyenesen kellett menni, ahogy átértem ratapostam a gazra erre, azt mondja, hogy varosban vagyunk miert megyek 70-el, mondtam neki, hogy ott a tabla ami max 70et enged, erre ő: tenyleg ? Nap mint nap erre jarok de nem vettem eszre
amugy egy szavam sem lehetett egyik oktatomra sem, mindegyik jófej volt es tanitott.
17, hasonló nálam is volt. Ráadásul mikor levizsgáztam. Odajön hozzám a végén az oktatóm és odasuttogja nekem, hogy azt tudom, hogy mekkora mázlim van, mert átmentem a piroson, ami azonnali bukás lett volna, de a VB nem vette észre. Először nem is értettem mire gondol. Aztán elmondta. Egy lámpás kereszteződésnél jobbra kanyarodtam kiegészítő zöld jelzés mellett. A kiegészítőm állította, hogy ott nincs kiegészítő lámpa. Én meg arra lakom, akkoriban is arra laktam, minden nap arra járok akkor és azóta is. És van! Mivel nem volt jelentősége, ráhagytam a dolgot, legyen ebben a hitben.
Ez nem tegnap volt, azóta is arra járok és kiegészítő zöldnél bizony el szoktam fordulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!