Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Legdurvabb tanulóautos storyd?

Legdurvabb tanulóautos storyd?

Figyelt kérdés

Szeretem olvasni az ilyeneket, írjatok pár durva storyt ami történt mikor tanuló vezetők voltatok (oktató miatt). Kort is írjatok :D

Nálam az volt, hogy sietni kellet vissza mivel 2p múlva órája volt, de 5-8p voltunk onnan kb. Atvette a pedált és 90el mentünk 70 táblán, ahol a tanulok általában csak 50el mehetnek. Persze nem ez volt a nagy story benne mert én csak kormányoztam es levettem a lábam a pedálrol. Viszont az oktatóm rám nézett és ilyet szólt "nem latod, hogy 70 tábla van? Fhuu neked lesznek gyors hajtási problémáid" pedig én csak a kormányt fogtam xd

2022. jan. 26. 18:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

"Tudod mert nem ezen múlik."

Oszthatod az észt barátom, attól még nincsen igazad.

Ha szerinted "hülyeség" az, hogy nem jelzed a megállási szándékod csak fogod magad és beparkolsz, vagy vissza pofázol az oktatónak miközben felhívja a figyelmed a KÖTELEZŐ szabályokra, akkor nincs miről beszélni.

Képzelem hogy közlekedik olyan ember, aki olyan alapvető szabályok betartására nem képes mint az index használata.

Ha ezekre nem vagy képes, akkor nincs miről beszélni. Mehet a lepontozás nyugodtan :D

2022. jan. 27. 10:11
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként én is azon gondolkozom, hogy az index meg fényszóró miatt visszapofázó válaszolót hogxhogy nem küldte el a faszba az oktató...
2022. jan. 27. 10:22
 13/19 anonim válasza:
100%

Nekem egyszer az volt, hogy az utasítás szerint balra előre merőlegesen kellett parkolnom. Újoncként (alig parkoltam még akkor) beálltam egy teljesen üres parkolóba, két felfestés közé, a feladat szerint meg két autó közé kell xdd. De a nagyon agresszív oktatóm megdicsért, hogy legalább szépen beálltamxd.

Pont ma vizsgáztam, és a vizsgabiztos megkérdezte, hogy miért megyek ilyen lassan? Annyit mondtam, mert döcög az út. Erre elkezdtek nevetni fennhangon és mondták, hogy meenjeek már, én meg alig mertem pislogni isxd A vizsga sikeres lett am.

Egy harmadik, ami ugyan nem velem történt, az volt, hogy mikor engem a régi oktatóm egy másik tanulója visszavitt a pályára, a srác a balra kanyarodó sávba ment véletlen az egyenes helyett, de amikor feltűnt neki, már záróvonal volt. Az oktató mondta is neki, hogy most mi lesz? Erre annyit válaszolt: "Ó, b*sszus", aztán át akart menni a záróvonalon. Ekkor az oktató elkapta a kormányt, csóri duda is megszólalt közben, elkezdett káromkondi elég csúnyán, ütötte a műszerfalat, eldobta a telefonját, majd dühöngött a tanulójának. Xd

20/L

2022. jan. 27. 19:40
 14/19 anonim ***** válasza:
Nekem vegyes tapasztalataim vannak ezzel az egész tanulósdival sajnos. Úgy mentem oda, hogy már alig várom az egészet de úgy jöttem el a 2. vizsgáról, hogy jaj de jó őket se kell látnom többet. Előtte megtanultam az alapokat "magánban" viszont különösebb rutinom nem volt. Nekem egy 70 év körüli öregúr volt az oktatóm. Aki úgy összességében egy értelmiségi, olykor nagyon szimpatikus is volt az értelmes gondolataival és világnézetével. Főleg az elején. Nemtudom, hogy direkt tettette magát( valószínű) vagy tényleg másképp állt hozzám de a végére egyenesen megutáltam mint a szart, teljesen 180C fordulatot vett. Ha jó napja volt akkor "barátom barátom" volt ha meg szar napja akkor minden lóf@szba bele tudott kötni még abba is ha kicsit lendületesebben toltam el a rohadt indexkart :D Na meg havonta 1x tudtam menni vezetni a végére. kb. 3x szegte meg a szerződést amit megkötöttünk. 3x emelte az óradíjamat mondván ha nem tetszik akkor ő nem köteles engem oktatni de ezt végig ilyen manipulatív, nyálas stílussal. Talán a tenyérbemászósága volt ami a leg ellenszenvesebb volt benne. Egyébként meg bármi volt bármibe mindig neki volt igaza mindenben, ilyen nárcisztikus pofa volt. És akkor nem beszélek arról, hogy segg hülyének nézi a tanulóit akik pénzes bírkák kb számára aztán gátlástalanul a csillagokat is lepofázza neked az égről, hogy meggyőzzön még 30 óra pluszra amikor semmi szükséged rá. Engem meg annyira nem lehet hülyének nézni a habitusomból kifolyólag is meg eleve átláttam az ilyen kis alantas próbálkozásait. Aztán a saját stílusával dobtam vissza neki ezeket a labdákat. Na akkor csesződött fel rám maxon. Hát nem hullajtok könnyeket utána azt kell mondjam. Sajnos szerintem sok ember van így vele mint én.. Elkéne egy reform ebbe az egész rendszerben mert a jelenlegi formájában nemhogy a korrupció melegágya de pszichológiailag is oda tud vágni.
2022. ápr. 11. 18:17
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Elaludt az oktatóm miközben vezettem. Főleg városon kívüli unalmasabb utakon. Vagyis inkább csak el-elbóbiskolt pár percre és mikor felriadt, mindig indokolatlanul beletaposott a fékbe. Nagyon zavaró volt.

Öreg bácsi volt, már nem nagyon engedtem volna, hogy oktasson. Az utolsó tanítványai között lehettem. Nagyjából ennyi a történet. Én akkor 17 éves voltam, ő olyan 65-70 körüli lehetett. Mindez 22 éve történt.

2022. szept. 1. 09:21
 16/19 anonim ***** válasza:
Engem már az első alkalommal kivittek a forgalomba, és 2.alkalommal én vezettem haza ez miatt teljesen megvoltak zavarodva mert a tanpalyan annyit mondtak el hogy mi hol van es hogy hogy induljak el az autóval mikor valtsag ezért 2.alkalommal amikor kimentem egy főútra rossz sávba kanyarodtam🙄 meg szerencse hogy üres volt az egész mert belegondolva baleset is lehetett volna belőle simán
2022. szept. 1. 19:23
 17/19 anonim ***** válasza:

Lámpás + Kereszteződésnél egyenesen kellett menni, ahogy átértem ratapostam a gazra erre, azt mondja, hogy varosban vagyunk miert megyek 70-el, mondtam neki, hogy ott a tabla ami max 70et enged, erre ő: tenyleg ? Nap mint nap erre jarok de nem vettem eszre

amugy egy szavam sem lehetett egyik oktatomra sem, mindegyik jófej volt es tanitott.

2022. szept. 1. 19:33
 18/19 anonim ***** válasza:

17, hasonló nálam is volt. Ráadásul mikor levizsgáztam. Odajön hozzám a végén az oktatóm és odasuttogja nekem, hogy azt tudom, hogy mekkora mázlim van, mert átmentem a piroson, ami azonnali bukás lett volna, de a VB nem vette észre. Először nem is értettem mire gondol. Aztán elmondta. Egy lámpás kereszteződésnél jobbra kanyarodtam kiegészítő zöld jelzés mellett. A kiegészítőm állította, hogy ott nincs kiegészítő lámpa. Én meg arra lakom, akkoriban is arra laktam, minden nap arra járok akkor és azóta is. És van! Mivel nem volt jelentősége, ráhagytam a dolgot, legyen ebben a hitben.

Ez nem tegnap volt, azóta is arra járok és kiegészítő zöldnél bizony el szoktam fordulni.

2022. szept. 2. 07:04
 19/19 anonim ***** válasza:
Vártunk egy párhuzamos parkolásos hely mögött ahonnan éppen egy másik tanulóvezető állt ki és neki koccantotta az autó elejét az előttük állónak, le volt húzva az ablak és lehetett hallani hogy az oktatója nagyon hangosan kiabált neki nem túl szép dolgokat XD
2022. szept. 6. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!