Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nincs fűtésem! Cseréltem...

Lacika6505 kérdése:

Nincs fűtésem! Cseréltem hűtővizet mindent és mégsem miért? Többi lent

Figyelt kérdés

Bemelegitettem üzemi hőfokra az autót es át néztem a csöveket,de mindegyik cső meleg egyet kivéve!

Legalul a motorbol jön egy az meleg megy egy toldas ra es meg egy cső az hideg ami bemegy az utastérbe!

A termosztát csovei is tök jó melegek minden de semmi fűtés nincs! Hideget nyom.

Fűtés motor talán?

Bocsánat a fogalmazásért!

2022. jan. 25. 13:38
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Mégegyszer leírom, nem kering a víz benne és azért nincs fűtés !!!!

AZt keresd meg hol akad el.

2022. jan. 25. 14:13
 12/21 anonim ***** válasza:
#7 Nem tudom milyen németet láttál, de nekem Skodám van ami ugye VW Golf IV és annál tuti, hogy nincs fűtéscsap a motortérben.
2022. jan. 25. 14:18
 13/21 anonim ***** válasza:

" Mondjuk a radiátor is meleg "

" Megtalaltam a fűtő radiátort a kesztyű tartó alatt megy rá két fém cső de jég hideg. "

Mintha ellent mondanál magadnak.

?Most akkor meleg vagy hideg a radiátor.???

2022. jan. 25. 14:31
 14/21 A kérdező kommentje:

En a motortérben a radiatorra gondoltam az meleg,a fűtő radiator az utastérbe hideg!

Amit mondtam,hogy a cső hideg most a fele meleg fele hideg nem tudom hogy van ez ami bemegy az utastérbe ket vizcso az egyik fele hideg a motor felőli fele meg meleg!

2022. jan. 25. 14:45
 15/21 A kérdező kommentje:
Most jarattam egy jó fel órát és nem forr fel a víz,megall 90en szépen jár ugyhogy szerintem a hengerfej az jó
2022. jan. 25. 14:46
 16/21 anonim ***** válasza:

Akkor olvasd el a 11. válaszom, mert nem létezik hogy azt nem érted meg.

De ezt más is leírta.

2022. jan. 25. 14:57
 17/21 anonim ***** válasza:
Ajajj, azt hiszem rossz dolgot nézel. A notortérben nincs radiátor. Amire te gondolsz az a hűtő lesz. A kesztyűtartó alatt szintén nincs radiátor, az valahol mélyen bent a műszerfal alatt lesz.
2022. jan. 25. 15:41
 18/21 A kérdező kommentje:
Azt csináltam,hogy leszedtem azz a csövet ami bemegy az utastérbe es slaggal kimostam,felontottem megint es most annyit elértem hogy kicsit meleg az a cső is és langyossag van az utastérbe! Valószínű hogy dugulas van mert rendes vizet raktak desztilalt helyett a barmok es elvizkovesedett mert csúnya volt a víz amikor leengedtem
2022. jan. 25. 15:41
 19/21 anonim ***** válasza:
Vagy levegős volt a rendszer....
2022. jan. 25. 15:44
 20/21 A kérdező kommentje:
19.az lehet de légtelenítő csavart nem találtam sehol
2022. jan. 25. 16:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!