Lacika6505 kérdése:
Nincs fűtésem! Cseréltem hűtővizet mindent és mégsem miért? Többi lent
Figyelt kérdés
Bemelegitettem üzemi hőfokra az autót es át néztem a csöveket,de mindegyik cső meleg egyet kivéve!
Legalul a motorbol jön egy az meleg megy egy toldas ra es meg egy cső az hideg ami bemegy az utastérbe!
A termosztát csovei is tök jó melegek minden de semmi fűtés nincs! Hideget nyom.
Fűtés motor talán?
Bocsánat a fogalmazásért!
2022. jan. 25. 13:38
1/21 anonim válasza:
Valahol elakad a víz, nem cirkulál.
2/21 anonim válasza:
Nem tudjuk milyen kocsi. De ha nem valami zsír új német semmilyen "fűtés motor" nincs benne. Három dolog lehet:
-levegős a rendszer
-eldugult a radiátor
-nem nyit ki a fűtéscsap
3/21 A kérdező kommentje:
Bocsánat!
Renault Scenic I
2000 évjárat :) nyomogatom a csövet es bugyborekol a tartaly csak annál a csőnel nem!
2022. jan. 25. 13:48
4/21 A kérdező kommentje:
2. Futescsapot hol tudom orvosolni?
2022. jan. 25. 13:48
5/21 anonim válasza:
Megkeresed hol van a fűtéscsap. Ha előtte meleg utána meg hidegebb a cső akkor valószínű ott a hiba.
6/21 anonim válasza:
#4 Sajnos az a legtöbb autónál jó mélyen benn van a műszarfal alatt.
7/21 anonim válasza:
#6 Nem mindig. Pl németet eddig csak olyat láttam ahol a motortérben volt.
8/21 anonim válasza:
Lehet hogy eltömődött a radiátorod
9/21 A kérdező kommentje:
Mondjuk a radiátor is meleg
2022. jan. 25. 14:04
10/21 A kérdező kommentje:
Megtalaltam a fűtő radiátort a kesztyű tartó alatt megy rá két fém cső de jég hideg.
2022. jan. 25. 14:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!