Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szoktak vígan sétálgatni az...

Szoktak vígan sétálgatni az úttesten előttetek, mert nem hallják az elektromos vagy hibrid autót?

Figyelt kérdés
Van a családban egy hibrid autó és amikor azzal megyünk valahova vagy dudálni kell vagy megvárni míg észreveszik magukat, ezért én nem nagyon szeretem. Ez is amellett szól, hogy nekem mindig benzines legyen. Mást is idegesít az ilyen magatartás?
2022. jan. 24. 15:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
94%
Én is tapasztaltam már számtalanszor. Főleg, hogy nálunk a városban sok helyen a kisebb utcákban nincsen járda, az úttest szélén mennek a gyalogosok (ha észre veszik az autót, ha nem, akkor a közepén). De ez nem igazán szokott zavarni. Ha ez lenne a legnagyobb baj vele, akkor szinte biztos, hogy vettem volna már magamnak is egy elektromosat.
2022. jan. 24. 15:53
 2/11 anonim ***** válasza:
97%
most már kötelező hangot adniuk, pont ezért
2022. jan. 24. 16:25
 3/11 anonim ***** válasza:
88%
Igen, egy pár éve kötelező a hanggenerátor asszem 20 km/h-s sebességig, hátramenetben kifejezetten hangos. Az enyémet mindig bámulják, gondolom azért, mert olyan, mintha zenélne. Eddig csak egy gyerek futott át előttem, de ők hajlamosabbak nem körülnézni, szóval annyira nem volt köze szerintem a kocsi hajtásához.
2022. jan. 24. 16:35
 4/11 anonim ***** válasza:
93%
Nem teljesen ugyanaz, de nekem bringával fordul elő, hogy az autók közül kilépnek elém a vakegerek, mert csak a fülüket használják, de tényleg úgy van, ahogy kettes írta, a sok hasonló eset miatt már hangot kell kiadjanak.
2022. jan. 24. 16:35
 5/11 anonim ***** válasza:
97%
Óóó, mégha a elektromos autóval történne......nálam nem éppen csendes dízel előtt is vígan sétálgat a mamika :D
2022. jan. 24. 16:37
 6/11 anonim ***** válasza:
97%

Nálam a benzinesselnis előfordul, aki nem hallja meg, hogy egy 1.5 tonnás doboz gurul felé, annak mindegy, hogy milyen motor van benne.

Én a biciklist is hallom.

2022. jan. 24. 16:51
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, többször előfordult már. Olyankor általában rányomok a klímára hogy beinduljon a motor és észrevegyék magukat :)
2022. jan. 24. 17:03
 8/11 anonim ***** válasza:
54%
Elég gyakran előfordult, mondjuk nem emiatt szabadultam meg tőle.
2022. jan. 24. 17:51
 9/11 anonim ***** válasza:

Ennek semmi köze a motor típusához.

Nekem benzines van, belülről néha elfelejtem, hogy már jár a motor és próbálok újra ráindítani. Alapjárat közelén pedig minimális hangja van.

A parkolónk egy Penny mellett van, naponta gurulok az emberek mögött akik nem veszik észre, hogy egyáltalán ott vagyok.

Pár munkatársamra rádudáltam már, nagyon örültek nekem.

És nem csak öreg nénik, hanem bárki más is előttem flangál.

2022. jan. 24. 18:47
 10/11 anonim ***** válasza:
41%
Túl van tolva ez a téma, igazából egy modern bezines vagy dízel sem hangosabb semmivel sem kis tempónál, mint egy elektromos.
2022. jan. 25. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!