A mai sportkocsikat hová lehet még tökéletesíteni? Mi az ami még szerintetek nincs kimaxolva?
Az, hogy az autógyártásnak az elektromos autók gyártására kell átállni rövid időn belül, politikai döntés volt, mint eddig is a különböző szigorítások többsége.
Nem a gyártók nem akarnak jobb belső égésű motorokat tervezni, azt a vonalat az EU politikája zárta le.
Az másik meccs lesz, hogy az EU által meghatározott időre honnan lesz annyi elektromos energia, ami a több tízmillióra duzzadt elektromos járműveket is el tudja látni.
Állítólag 2030-ban kizárt, kitolták a határidőt 2038-ra (amikor már csak elektromos motorral hajtott autókat helyezhetnek forgalomba az EU-ban)
Én azt tapasztalom egyre többet, hogy a vásárlókat nem érdekli milyen motor van az autóban. Legyen szép, menjen mint az állat és legyen kényelmes. Esetleg lehessen vele flexelni. Mi vagyunk most a változó kór és mindig bosszantott amikor a vének ragaszkodtak a régi dolgokhoz mert emocionálisak. Bár jobb az új, de "a régi az igazi". Hallottam már rengeteg...
A mostani fiatalok már nem is nagyon fognak látni 8 nál több hengeres motort. Nekik a villany lesz a menő és ez jól is van így.
Még az egyetemen az a pali volt az egyik tanárom aki a w16os bugatti motort tervezte részben. Imádtam az óráit de a szaktársaim fele be se járt az órákra. Szerintem erősen csökken azoknak a száma aki ragaszkodik a méltán híres nagy motorokhoz. Ez, meg, hogy ratyi. Hát, kinek? Jobban megy mint a belsőégésű motorok. Kevesebb a hibalehetôség. Kisebb a környezeti terhelés. Kisebb a zajterhelés. Sok mindenben valóban jobb, csak hát nem annyira szeretünk változni. Ez inkább a mi hibánk.
https://www.youtube.com/watch?v=oz3JSOEgL8s
Ez az összehasonlító nagyon érdekes filozófiai dolgokat feszeget, hogy kik vették régen a sportkocsikat és kik veszik manapság, és azon belül mi is számít nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!