Utólagos klíma beszerelés? (Opel Astra F)
F Astrát tervezek venni, viszont ami normális állapotú, az általában teljesen fapados. Nekem igazából a klímán kívül más extra (max a légzsák) nem is kell, igaz nem is volt nagyon más. Szóval arra gondoltam, hogy megveszek egy sima, jó állapotú fapadost és utólag szereltetem be a klímát.
Ez mennyire lenne megoldható? Mennyibe kerülne kb?
Lehetne mondani, hogy vegyek újabb autót, ami eleve klímás. Nem azért akarok F Astrát venni, mert olcsó és nincs jobbra lé, hanem mert régi emlékek, nosztalgia, plusz a célnak teljesen megfelel. Az előző a szívemhez nőtt (1.4, 8 szelep), úgyhogy gondoltam, hogy jó lenne megint egy ilyen csodában falni a kilométereket.
Köszi a válaszokat!
Nem lehet. Eleve a blokkon nem lesz neki felfogatási pont, szóval hova teszed a kompresszort? Az ékszíjat le kell cserélni hosszbordásra, szóval kell egy másik generátor is. De ugyebár a szíj hossza sem lesz jó, mivel hiányzik belőle a szervószivattyú is. Elektronika szintén problémás, se vezeték nincs neki, se a vezérlő elektronika nem fogja tudni működtetni.
Ezek TECHNIKAILAG mind megoldható problémák, de nevetségesen költségesek. Ember nem lesz, aki egy F Astrával ennyit fog tökölni, neked meg pénzed nem lesz rá, mert ennek a műveletnek az árából már vehetnél egy full extrás J Astrát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!