Melyik a legjobb turbó dízelre?
Egyenlőre kis elmélkedés lenne csak , véleményeket gyűjtenék. Melyik turbó viselkedik a legjobban dízelen? Amelyik a legélhetőbb hétköznapokon,alul se "buta", jó a töltőnyomás stb. Esetleg hibrid turbókkal való információ, mindent szívesen veszek. Fék,kuplung, felfüggesztésbe ne menjünk most bele.
2.0 pd
Sok esetben a gyári a "legjobb"...
Bár a legjobb is olyan, hogy kinek mi. Nekem élhető a hétköznapokban a gyári turbóval is. 🤷♂️
#3 Nem feltétlen probléma ez, addig amíg normális stílusban teszik fel ezeket a kérdéseket.
Egyébként a #1-es válaszomra azt hittem hogy habzó szájjal fog elküldeni a kérdező melegebb éghajlatra... Szerencsére pozitívan kellett csalódnom.
Mindegy is, abba má' nem megyek bele hogy szerintem miért felesleges ilyen autókat tuningolni, ha valakinek ez a vágya, akkor nyugodtan kérdezgessen gyik-en akár ilyenekről is, erre van ez az oldal.🤷♂️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!