Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik a legjobb turbó dízelre?

Melyik a legjobb turbó dízelre?

Figyelt kérdés

Egyenlőre kis elmélkedés lenne csak , véleményeket gyűjtenék. Melyik turbó viselkedik a legjobban dízelen? Amelyik a legélhetőbb hétköznapokon,alul se "buta", jó a töltőnyomás stb. Esetleg hibrid turbókkal való információ, mindent szívesen veszek. Fék,kuplung, felfüggesztésbe ne menjünk most bele.

2.0 pd

2022. jan. 21. 19:48
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Sok esetben a gyári a "legjobb"...

Bár a legjobb is olyan, hogy kinek mi. Nekem élhető a hétköznapokban a gyári turbóval is. 🤷‍♂️

2022. jan. 21. 19:51
 2/6 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van, az lemaradt , hogy "tuningra" gondoltam. Tehát gyárinál nagyobbra.
2022. jan. 21. 19:53
 3/6 anonim ***** válasza:
42%
Mostmár ezt kellesz olvasgatni? Modern korok jönnek, már nem a sima 1.9 tádét akarják a boyracerek tuningolgatni, jöhet a 2.0 pd...
2022. jan. 21. 19:55
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

#3 Nem feltétlen probléma ez, addig amíg normális stílusban teszik fel ezeket a kérdéseket.

Egyébként a #1-es válaszomra azt hittem hogy habzó szájjal fog elküldeni a kérdező melegebb éghajlatra... Szerencsére pozitívan kellett csalódnom.

Mindegy is, abba má' nem megyek bele hogy szerintem miért felesleges ilyen autókat tuningolni, ha valakinek ez a vágya, akkor nyugodtan kérdezgessen gyik-en akár ilyenekről is, erre van ez az oldal.🤷‍♂️

2022. jan. 21. 20:21
 5/6 anonim válasza:
Gyari turbónak a nyomását emeld meg vagy nagyobb intercooler. De sport légszűrővel is lehet több erőt elérni. De ha nem feltétlenül levegő beszívást akarod finomítani, akkor egy ügyes adagolós tud rajta alakítani fogyasztás növekedés nélkül. De 2.0pd nem gyenge gyárilag a városi járkáláshoz. Én inkább lejjebb vinném a lóerőt a fogyasztással együtt (max 20Le)
2022. jan. 26. 23:37
 6/6 anonim ***** válasza:
1756vk, bv43d
2022. febr. 10. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!