Szerintetek melyek a legjobb autók 12-14 millió között relatíve nagyobb távon való ingázáshoz?
- Budapest - Cegléd ingázás heti 4 napban (mivel csak 6 órában dolgozom, nekem belefér, tömegközlekedni nem akarok).
- Havi 1* egy kiruccannék Szlovákiába.
- Évi 1* tartanék többed magammal egy országhatárokon átívelő biciklis túrát, tehát minimum 2db kerékpárt valamilyen formában tudjon szállítani, úgy hogyha csak ketten vagyunk a kocsiban.
Mint látjátok, kicsit sem kímélném, pakolnám bele a kilométereket rendesen.
Az nem olyan fontos szempont, hogy milyen gyorsan veszít az árából, mert kb. 8 évig szeretném használni a fent leírtakra… Addigra már annyit fogok keresni (remélem össze is jön), hogy nem fog számítani, hogy egy valaha felső-középkategóriás, használt autót mennyire veszteségesen adok el.
Én fele-kétharmad árból megoldanám: vennék egy Honda Accordot.
Jót röhögtem azon, hogy neked a "relatíve nagyobb táv" naponta Budapest-Cegléd, és hetente Szlovákia.
Van, aki hetente ingázik Németországból 1000 km-ről.
Heti 560 Km szerintem nem kevés, csak az ingázásra…
De ezért írtam hogy relatív.
Én Volvot ajánlom!
Azért is,mert az nem olyan rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!