Az mitől lehet hogy menet közben kijelzi hogy be van húzva a kézifék, villog párszor mellé a stoppot kiîrja ezáltal néha csipog egyet majd eltűnik?
Figyelt kérdés
2022. jan. 17. 20:50
1/13 anonim válasza:
mondjuk pl. nem is tudom, szóval azt gondolom talán csak attól, hogy esetleg véletlenül lehet hogy kissé be van húzva a kézifék
2/13 anonim válasza:
Nálam pl. az alacsony fékfolyadékszintet jelzi a felvillanó kéziféklámpa
(vagy éppen ha nem alszik ki miután kiengedtem).
3/13 anonim válasza:
Nem írod, milyen típusú és korú autóról van szó. Nekem csak öreg kocsijaim voltak, az egyiknél folyt a fékolaj, a műszerfalon felvillant, majd folyamatosan világított a kézifék jelző, pedig nem azzal volt baj, hanem a fogyó fékolajat jelezte. Nézd meg, tele van-e a tartály.
4/13 Beviz Elek válasza:
Bizony, fékfolyadék szint lesz a gond.
5/13 A kérdező kommentje:
Peugeot 206
2022. jan. 17. 21:21
6/13 anonim válasza:
Elektronika gond vagy alacsony a fékfolyadék szint.
8/13 anonim válasza:
Felkiáltójel vagy P betű?
Valamelyik autóban van külön kézifék-visszajelző, ez a P betű.
Valamelyikben csak felkiáltójel jelzés van, ami a kéziféken kívül az alacsony fékfolyadék szintet is jelezheti!
Először ellenőrizd a fékfolyadék szintet. Ha alacsony, akkor pótold és jelentkezz be egy szervizbe.
Ha az rendben, akkor elektronikai gond lesz.
10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Úgy néz ki valóban csak a fékfolyadék volt
2022. jan. 18. 16:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!