Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Összetörtem édesapám autóját,...

Összetörtem édesapám autóját, mennyibe kerülhet a javítása?

Figyelt kérdés

[link]

A siras van rajtam :(

2022. jan. 17. 16:42
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak horzsolás nem komoly. Le kell csiszolni gittelni kell, javító festékkel befújni és az egész elemet átpolírozni hogy a javítás minél jobban etünjön, nem lesz 100% de jobb lesz mint volt. Vagy bontóba keresni kell egy ép elemet ha van színazonos akkor le kell cserélni, nem nagy dolog.
2022. jan. 18. 00:17
 22/27 A kérdező kommentje:
Nem tudták megmondani, hogy mennyibe fog kerülni, annyit mondtak hogy ma este vigyük el, és csütörtökön kész. Talán annyit megjegyeztek, hogy egy elem fényezése 40ezer forint :/
2022. jan. 18. 10:26
 23/27 anonim ***** válasza:
47%
Csoda hogy ki tudtál szállni a roncsból!
2022. jan. 18. 11:27
 24/27 anonim ***** válasza:
76%

Volt autófényezőként mondom, hogy egy fillért nem költenék a festésére.

Műanyag elem, rozsdásodni nem fog, és egy ilyen semmi sérülés miatt az egész elem megcsiszolása és újrafestése több kárt okoz mint amennyi volt.

De én én vagyok, ti meg tesztek amit jónak látttok.

2022. jan. 18. 16:22
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Nevettek a kérdezőn, de 18 évesen énis meghúztam a családi autó (20 ezer ft volt a javítása), olyan ideges voltam, hogy 2 napig nem ettem, és titkoltam. Aztán mégis észrevette. 18 évesen hatalmas gond ez az embernek, mikor végre kikőnyörgi az autót, es aztán ez történik.
2022. jan. 18. 16:41
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
#25 részemről inkább örülök, hogy csak ekkora a kár :)
2022. jan. 18. 18:17
 27/27 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

20ezer a munka, 5ezer az anyag, és 8ezer a prizma. Végül ennyi lett, csütörtökön mehetünk érte. Apukám mindig mindent megcsináltat az autón, szerelmese neki. Lenyugodott fejjel pedig azt kell hogy mondjam, hogy csoda hogy ennyivel megúsztam. Automata, így tovább kúszott még akkor is amikor belementem, így keletkeztek a marásnyomok. Ettől csak rosszabbul járhattam volna. Igen, én nekem ez is tragédia, mert nekem nincsen most erre 30 ezer forintom. Az én örökölt 20 éves seatomon szerettem volna az első sárvédőt megjavíttatni a rozsdától, de ez most várat magára.

2022. jan. 18. 19:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!