Miért baj, ha egy autót összetörtek majd kijavították?
Laikus vagyok, ne nézzetek le, de pl. itt van ez a cikk:
Értem, hogy maga az elv szemét, és visszataszító, hogy újszerűnek hazudják, de ezt félre, ha jól megcsinálták az autót, elmész megnézed, akár szerelővel, és működik normálisan, akkor mi a baj vele?
Az a gond, hogy te ezt nem tudod úgy helyreállítani, ahogy kell.
Következő ütközésnél az autó nem gyűrődni fog, hanem szétszakadni.
Egyrészt ha olcsóbban adja korrekten elmondva akkor oké.
De ha titkolja, hogy javítva volt és teljes áron adja akkor gáz.
Addig teljesen jó amíg nincs baleset. De nagyon nem mindegy, hogy gyári autónál mondjuk csak kis karcolásod lesz vagy javított autónál szétroncsolódik mindkét lábad.
Valamint hamarabb fog rozsdásodni is... nagyon hamarabb. És általában nem a jókat hozzák be külföldről sem, csak ki van pofozva hogy a 400 ezer km-t futott példány 160 ezresnek tűnjön.
Most pont láttam egyet, rendszám alapján lekérdeztem a megfelelő portálon, érdekes módon 2x is eltérés volt a km állásban, igaz csak ezerrel tekerte vissza, de szerintem biztos teszt volt, hogy is megy ez...
Egyáltalán nem a javítással van baj, mert a sérülések nagy részét ki lehet javítani egy autón, hanem az hogy törésmentes állapotnak megfelelő árat kérnek érne. Tehát átverik a vevőt pénzzel.
Nem azt kapod, amiért fizetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!