Nagy sebesség árt a kocsinak?
Figyelt kérdés
Még régebben láttam egy videót, ahol egy autókölcsönzős ember arról mesélt, hogy a mustangokat lekorlátozzák 130-ra, ugyanis afölött a hátsó futóműje gajra megy.
Ez típushiba, vagy más autókra is igaz? Nekem egy 2015-ös A3-asom van. Ennek is árt huzamosabb ideig egy 150-160-as tempó?
2022. jan. 17. 13:43
1/10 anonim válasza:
Nem árt és baromság, amit a Mustangról írt az ember.
3/10 A kérdező kommentje:
Itt hangzik el: https://www.youtube.com/watch?v=iM8xxLQbdGc
1:20-tól
2022. jan. 17. 13:59
4/10 anonim válasza:
Végignéztem. SEHOL nem említi, hogy 130 fölött tönkremenne a hátsó futómű. Az van megemlítve, hogy a merev hátsó híd miatt nagy sebességnél kezdi elveszíteni a stabilitását az autó.
5/10 anonim válasza:
Szövegértésből hanyas voltál komám?
6/10 anonim válasza:
Nyilván egy Mustangba azért raknak jó esetben egy V8-as motort, hogy 130-cal tötymögjön :) Logikus :)
7/10 anonim válasza:
a 130 az mondjuk mérföldperóra lesz.. :D
8/10 anonim válasza:
Autókölcsönző... max azért korlátozzák őket, hogy akik kölcsönzik ne szálljanak el 200-al az első kanyarban.
9/10 anonim válasza:
Jó hát az A3 az szét fog hullani amúgyis. :D :D
10/10 anonim válasza:
terepen 150-160 tempó nem szereti a 2015ös a3-as
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!