2/8 anonim válasza:
Túl van tolva ez a téma, a neten millió viccet meg cikizést láttam erről a kipufogó témáról, a való életben semmi jelentősége nincs. Illetve annyi, hogy tudom, hogy az én balfhaszságom, de égettem le speciel pont az A8asom kipufogójával a sipcsontom, mikor a csomagtartóban matattam, mert azon ugye igazi kipufogó volt 97ből. Akkor valahogy nem tudtam annyira rajongani érte, pedig szépen morgott a V8.
3/8 anonim válasza:
hülyén néz ki, amikor máshonnan jön a füst télen, de éppen csak ezért nem állnék el a vásárlástól
4/8 A kérdező kommentje:
Viszont az már igazán cink, hogy a sport Audi elején lévő hűtőrács is kamu.
2022. jan. 16. 15:23
5/8 anonim válasza:
Szerintem irtó ciki a teljesen kamu kipufogóvég, meg a kamu légbeömlők is. Ez a szememben kb. egyenértékű azzal, amikor valaki a kádárkockájába ión oszlopokat rak, meg barokkot utánzó gipszstukkókat.
6/8 anonim válasza:
Melyik sport Audi te? Audi R8at láttál már? Az egyik legvagányabb sportautó 2022ben az Auditól jön, SZÍVÓ motorral.
7/8 anonim válasza:
Alapvetően nem egy óriási probléma inkább a mögötti lévő mentalitás undorító.
Kifejezetten taszító hogy egy esetenként 20-30 milliós,amúgy komoly teljesítményű autónál ezen spórolnak.Bele lehet látni a ma uralkodó mentalitást ami arról szól hogy mindent a show-nak,villantani kell,nagy autóval menjünk mert az olyan menci,csillogás 1000-el,mögötte meg semmi tartalom csak a látszat van meg.Mindent megtesz hogy felfigyeljenek rá közben az ember egy nagy 0 csak a társadalmi megbecsülést hajkurássza,ez a trend illik ehhez a sztereotípiához.
8/8 anonim válasza:
Amúgy nem spórolás miatt van 7es, hanem a gázáramlások miatt, környezetszennyezés meg ilyenek, ideálisabb, ha le az aszfaltra pufog ki a füst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!