Ha nagyon gyenge már egy lengéscsillapító, akkor mi a jó megoldás?
Figyelt kérdés
Az egyik lengéscsillapítóm nagyobb gödröknél ha meg van pakolva az autó, nagyot csattan. Biztos hogy javításra szorul, de mi a jobb megoldás? Bontottat venni bele és itthon kicserélni vagy szakemberre hagyni és ő megjavítja valószínűleg dupla annyiért mint a bontott, de akkor nekem nem kell semmit csinálni, csak odavinni. Szerintetek melyik jobb? Ti melyiket választanátok?2022. jan. 15. 20:53
1/8 anonim válasza:
Én újat vennék, és én cserélném ki, de ha te nem tudod kicserélni, akkor vidd szakihoz.
2/8 anonim válasza:
Hátsókat általában könnyű cserélni, 2 csavar.
Bontottat nehogy belerakj.
Első már húzósabb, kell rugóösszehúzó.
De cseréld ki mielőbb, mert törni fognak a rugók.
3/8 anonim válasza:
Ha ki bírod cserélni akkor otthon, de lengéscsillapítót csak újat!
4/8 A kérdező kommentje:
Elsőről van szó. Akkor nem is tudnám itthon megoldani. Megvan már az időpont, akkor menni fogok. Köszi
2022. jan. 15. 21:05
5/8 anonim válasza:
Elobb hintaztasd meg az autot mert a rossz teleszkopot nem foleg a csattanas jelzi hanem hogy leng az eleje, godrok utan meg pattog a kerek, hallod lehuzott ablaknal. A rugo tovenel olajos is lehet. Rugoosszehuzot lehet kolcsonkerni de veszelyes, ag ember sajat fejet is betorheti vele, ha szetpattan, inkabb szakember. Egy csattogas az inkabb a stabilizatorszilent kopasat jelzi
6/8 A kérdező kommentje:
Volt szakembernél, azt mondta nem jó. Hintáztatta meg minden, olyan furán szakaszosan vagy hogy mondjam működött. Az ütközőt szétveri, az a csattanás. Azt mondta talán még javítható.
2022. jan. 15. 22:54
7/8 anonim válasza:
Valami méregdrága adaptív lengéscsillapítóról van szó? Vagy miért akarsz vele ennyit vacakolni? Ha sima kommersz pár tízezer forintos gátló, akkor új be, régi ki a kukába és jó darabig le van tudva!
8/8 A kérdező kommentje:
Nem vacakolok vele, hanem az időpontot a kéréstől 2 hétre adta a lengéscsillapítós, addig meg meg akartam tudni, van-e jobb megoldás az ő javítgatásánál. Ha az elsőt nem lehet megoldani 2 csavarral, akkor mindenképpen viszem hozzá, azt hittem, hogy ott is csak 2 csavar az egész. Új az drágább lenne mint a felújítás, mert akkor valszeg mindkettőt kell cserélni és nekem kellene otthon, úgy több mint tripla annyi lenne pénz is lenne, és sok munka mintha megjavítaná azt az egyet ő. Ezért vacakolok.
2022. jan. 16. 15:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!