Most vizsgázok am motorra viszont nem tudom, hogy van e olyan szabályozás, hogy ha robogóval teszem le nem vezethetek váltóst. Ez iskolánként eltér vagy hogy van ez? Mert mindenki mást mond!
Figyelt kérdés
(egyébként tudok váltóssal motorozni csak miért szopjak ezzel is)2022. jan. 14. 20:26
1/3 anonim válasza:
Érdeklődj az oktatódnál. Van ahol robogón oktatnak, viszont nem üttetik bele a jogosítványba azt a számkombinációt, ami alapján csak robogót vezethetnél.
Egyébként én is robogón tanultam, de vezethetek váltóst is, mert nincs bejegyezve a kód a jogsimba.
2/3 A kérdező kommentje:
köszi beiratkozásnál a férfi azt mondta van ilyen kotlátozás, ezek szerint beszoptam? vagyis azt mondta van váltós és robogó is ugy hogy valszeg ja
2022. jan. 14. 20:43
3/3 anonim válasza:
Hát valszeg így csak robogóra adják meg. Lehet, ha előbb tájékozódtál volna, de most már mindegy :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!