Szerintetek szabályos lehet egy ilyen feszület elhelyezése autón?
Figyelt kérdés
Szeretném lecserélni a vonóhorgon levő kupakot egy feszület formájúra. Ezt ugye nem tiltja semmi?
Mi a véleményetek, én remélem hogy nem értik majd félre az emberek.
2021. ápr. 24. 21:44
1/12 anonim válasza:
Nem tiltja semmi, de őszintén: miért??
2/12 A kérdező kommentje:
Voltaképp azért kérdem, mert ha úgy mondom, vonóhorogkereszt, azzal megsérthetek másokat, és félreértenének, de nem akarok ilyet.
2021. ápr. 24. 22:59
3/12 anonim válasza:
Fent lehet egyáltalán a vonóhorog akkor, ha nem vontatsz?
4/12 A kérdező kommentje:
Ha nem lenne fent akkor sima horogkereszt lenne, nem vonóhorogkereszt, muszáj rajta maradjon.
2021. ápr. 25. 00:16
5/12 anonim válasza:
Az, hogy rongy ember vagy, az tisztán látható abból, hogy horogkeresztet akarsz az autódra. Vagy nagyon furán fogalmazol.
Én arra céloztam, hogy fix vonóhorog már csak régi autókon lehet tudomásom szerint.
6/12 A kérdező kommentje:
5 na látod ezt akartam elkerülni, nem értik meg, ez sima kereszt a vonóhorgon lenne, de ilyen rosszindulatú emberek a híremet keltik.
2021. ápr. 25. 07:45
7/12 anonim válasza:
Gondolod, hogy ha olyant szerelsz a kocsidra, ami két egyenes egymásra fektetve, azt az emberek „összeolvassák” hogy horog+kereszt? Ne légy nevetséges! És ha van is ilyen, mit izgat?
9/12 anonim válasza:
Szerintem egyébként azzal is hasznos dolgot csinálhatsz, ha húzgálod 1 órán át... Idióta.
10/12 anonim válasza:
3-as: én úgy tudom hogy a levehető vonóhorog is fent lehet bármikor. Elég nagy jelentősége van mondjuk egy koccanásnak hátulról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!