Miért nem terjedtek el jobban jobban a gázzal működő autók, miért az elektromost és a hidrogénest erőltetjük?
Miért nem terjedtek el jobban jobban a gázzal működő autók, miért az elektromost és a hidrogénest erőltetjük?
A töltésük is egyszerű. Elektromos autóknál 1-2+ óra. A hidrogénmeghajtás se egyszerűbb tárolni.
Co2-ben mennyit bocsát ki?
#9: azért a vízbontás elég kórülményes ipari mennyisegben.
Emiatt nem is vízből állítják elő.
Nem beszélve a hidrogén tárolásáról és szállításáról, ez nem PB palack szint, hanem 4-700 bar nyomású, iszonyat tömegű tartalyok
Igen az Lpg-re gondolok.
Szerintem elég környezetbarát.
A Co szintjét nem tudom.
Vajon milyen euró besorolású egy tisztán lpg autó?
Régebben, akik jártak vele azt mondták, hogy sokkal olcsóbban jönnek ki vele.
De nem csak az olcsóság a lényeg, hanem, hogy vajon miért nem ezt erőltették az akksik helyett?
Az akksik legyártása is rengetek co-t hagy maga után. Plusz mint veszélyes hulladék lesz kidobva, mert egy idő után elavul.
Nem tudom mennyire újrahasznosíthatók azok az akksik.
Igen 320 körül van most az Lpg.
Egy elektromos autóba meg 3-4-5 millió csak az akksija, szóval mire azt eltankolom lpg-ből lehet megyek 200 ezer kilómétert. És akkor csak az ingyenes gyorstöltésekhez számoltam, plusz időt vesztettem az lpg-hez képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!