Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik jobb autó ? Bmw X6...

Melyik jobb autó ? Bmw X6 2009-2010 vagy Audi A5 2011 (Sedan) !

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nehezen összehasonlítható a kettő, mert nem egy kategória, az egyik városi terepjáró , a másik pedig inkább sportos, de ez a két autó ami között gondolkozok.

De mégis melyiknek jobb a menet tulajdonsága? Melyik minőségibb? Melyikben érzi jobban magát az ember? (Úgy összességében melyik a jobb)

2022. jan. 11. 19:31
 1/8 anonim ***** válasza:
93%
Menettulajdonsága Audinak jobb, a SUV-nak nagy a légellenállása például.
2022. jan. 11. 19:34
 2/8 anonim ***** válasza:
47%
terepjároknak és suvoknak nincs menet tulajdonsága kanyarodni és megállni képtelen járművek
2022. jan. 11. 19:38
 3/8 anonim ***** válasza:
76%
ezeket pl x6 kanyargós részzen egy kisautó is seggberakja , ezek közül az a5 a jó döntés
2022. jan. 11. 19:39
 4/8 anonim ***** válasza:
58%
Szeretem a BMW-t, de városi divatterepjárókat ki nem állhatom. Fölösleges szarkupacok az autópiacon impotens kiégett családapáknak. Biztos hogy az Audit választanám.
2022. jan. 11. 19:47
 5/8 A kérdező kommentje:

Értem, köszönöm az eddigi válaszokat! :)

És a BMW 520d 2012 évjáratról mi a véleményetek ha összehasonlitjuk egy audi a5-el ?

2022. jan. 11. 20:25
 6/8 anonim ***** válasza:
Attól függ az A5 melyik motorjával akarod összehasonlítani. De inkább a 4-es BMW-vel lenne érdemes, az egyenrangú az A5-tel.
2022. jan. 11. 21:35
 7/8 anonim ***** válasza:
89%

Akkor már miért nem a facelift amit 2012-től gyártottak?

Én is ezen az autón gondolkodom 3.0 tdivel,de egy s5 vagy rs5 lenne az igazi.

Én x6-ot biztos nem vennék,főleg az első szériásat,nálunk már a város legrosszabb részén lévő panelban lakó külföldön csak "táncoló" cigány nők is ilyennel járkálnak. Inkább a kővetkező széria vagy az új,csak azt ugye 5-6 millióért még nem lehet venni.

2022. jan. 12. 01:32
 8/8 anonim ***** válasza:

Motor függő nagyon x6-ból pl én szenély szerint 35d alatt nem vennék . A5-ből szintén az erősebb kategória. Ha A5 akkor egész jó áron lehet kintről már kapni Rs5-ösöket 4.2 v8 fsi na az szedi a lábát rendesen . Ha x6 akkor meg vagy 35d vagy az X6m amik azért szedik rendesen magukat , de vezetési élményt nyújtani ezek közül csak az A5 tud , ha van rendes motor benne és nem a kis gyenge 2.0 dízel 140 lóval .

Ha írsz egy ár kategóriát , hogy x milliótól y millióig keresel akkor lehet tudnánk jó alternatívákat mondani amikre lehet te nem is gondoltál vagy ki maradtak a szórásból

2022. jan. 14. 03:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!